ÇApa MAkinası Tavsiye.

arkadaşlar meyva bahcesine uygun çapa makinası arıyoruz ama hiçbir fikrimiz olmadıgı için yardımlarınza ihtiyaımcız war kaanlar fln war yada ghonda mı alalım ?

Ynt: ÇApa MAkinası Tavsiye.

3 yıl önce 6,5 Hp TARAL 22 M Honda Motorlu Benzinli aldım, memnunum.
Yapacağınız işe göre almanızı tavsiye ederim.
Ağırlığı 90 kg. civarında.
Düz yerde çalışmak kolay da eğimli yerde zor oluyor.
2 ileri, 1 geri vitesi var.

7 hp hondalar warmış abi tavsiye ediyorlar ama bakıyoruz bakalım farklı bişeyler göreniriz belki
hobi bahçemiz tarzında ufak bi bahcemiz war orda kullancaz

Çapa makinasında :S Honda motorlu olmasına dikkat Edin, diesel daha avantajlı deniliyor aslı varsa..

honda motorlu gerçek İtalyan OLEMAC aldık 2 yıl önce hatta amortisörlü tırpanda aldık aynı marka çook memenunuz tek kolda yaz kış çalıyor ve çook az yakıyor..

bende 32 m taral kullanıyorum, 7hp heralde 3 ileri 1 geri dizel marşlı. akşama kadar çalışıyorum 3 litre mazotu bitiremiyor :)

ben ikiyıl önce biga dan 5,5 hp canımız ticaretin çapa makinasını aldım çokta memnunum 850 liraydı galiba ama kazdığı yeri bi gör maşallahı var bi kucak para verip gazlanmaya hiç gerek yok.