Traktör tavsiyesi nh tr6.120 mi mf 5711s mi

Herkese merhaba iyi akşamlar. Elimizde jx90 case var traktörümüzü hem model hem beygir olarak biraz yükseltmek istiyorum tabi sıfır traktörlere güç yetmiyor haliyle temiz kullanılmış ikinci el traktör bakıyorum…
New holland T5.115 electro command modeline baktım ama ustam çok tavsiye etmedi TR6.120 modeline yönlendirdi.
Birkaç tane de massey ferguson 5711s ilanı çıktı karşıma.
Bu traktörler hakkında bilgisi tavsiyesi olan varsa yönlendirebilirse çok sevinirim…

Bu zorlu karar verme sürecinde kolaylıklar dilerim.
Bahsettiğiniz 3 modelin de birbirinden farklı özellikleri var.
Öncelikle traktoru en çok hangi işler için kullanacaksınız, yılda ort kaç saat kullanacaksınız?
Jx90 ana traktör mu yardımcı traktör mu?
Yeni alacağıniz traktörden beklentileriniz nedir? Nasıl bi özelliği olursa sizin için daha faydalı olur?
6 sınıfı mi 5 sınıfı mi bi model düşünüyorsunuz?
Bölgenizde servis konusunda hangi marka daha ön planda?

Bu zorlu karar verme sürecinde kolaylıklar dilerim.
Bahsettiğiniz 3 modelin de birbirinden farklı özellikleri var.
Öncelikle traktoru en çok hangi işler için kullanacaksınız, yılda ort kaç saat kullanacaksınız?
Jx90 ana traktör mu yardımcı traktör mu?
Yeni alacağıniz traktörden beklentileriniz nedir? Nasıl bi özelliği olursa sizin için daha faydalı olur?
6 sınıfı mi 5 sınıfı mi bi model düşünüyorsunuz?
Bölgenizde servis konusunda hangi marka daha ön planda?
Çok teşekkür ederim öncelikle.
Jx90 ana traktörümüz sıfır almıştık öyle çok aşırı kullanımımız yok 2012 model 2500 saatte şu an.
Seri olarak da 6 serisi büyük mü gelir acaba diye düşündüm ama ebat olarak mf ile aşırı bi fark yoktur diye düşünüyorum.
Artık çok mekanik geliyor bana biraz yeni nesil teknolojik olsun çok da sorun çıkaracak bi model olmaması iyi olur

Mf 5700s seride hararet ve Ad blue sorunları duyduk.
Nh t5 seride ise debriyaj ve kuyruk mili sorunları vardı.
Servis durumunuz önemli olur.
Mf 5700S seriyi gelmeden tavsiye eden biziz ama işte ne çıkar, bilemiyoruz.
Dyna 6 olursa performans daha iyi oluyor.
Ekipman ve iş durumuna göre tercih iyi olur, hayırlısı olsun.

Mf 5700s seride hararet ve Ad blue sorunları duyduk.
Nh t5 seride ise debriyaj ve kuyruk mili sorunları vardı.
Servis durumunuz önemli olur.
Mf 5700S seriyi gelmeden tavsiye eden biziz ama işte ne çıkar, bilemiyoruz.
Dyna 6 olursa performans daha iyi oluyor.
Ekipman ve iş durumuna göre tercih iyi olur, hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam. Ben de 5700s serilerinde hararet duydum bugün bir traktör sorgulattım çok sık gitmiş gelmiş servise başka traktöre daha inceledim o da hareret yapmış gibi duruyordu
Tr6.120 hakkında görüşün nedir hocam

Çok teşekkür ederim öncelikle.
Jx90 ana traktörümüz sıfır almıştık öyle çok aşırı kullanımımız yok 2012 model 2500 saatte şu an.
Seri olarak da 6 serisi büyük mü gelir acaba diye düşündüm ama ebat olarak mf ile aşırı bi fark yoktur diye düşünüyorum.
Artık çok mekanik geliyor bana biraz yeni nesil teknolojik olsun çok da sorun çıkaracak bi model olmaması iyi olur

Tr6 serisi 2.elde de değer kaybetmeyen adblue suz faz 3 serisi güzel bir model. Piyasası gayet iyi. 2-3 ay önce bi komşumuz 2017 model 1.800 saatte tr6.120 yi takassiz 2.400 tl almıştı. NH T5 serisi yerine Tr6.120 yi hatta Tr6.130 u tercih edebilirsiniz. Belki yazılıma gerek kalmaz.