Sathili traktör bugün ayar yapmaya calisicam bakalım halatın içine yağ basabilirsemPardon, traktörde hidrolik ileri-geri varsa halat ayarından olabilir
Viteslerde zor ve sert geçiyorsa kavrama ile alakalı. Debriyajın bakıma girmesi gerekir. Burada bu şikayetlere yakın olan birisi vardı td90 traktörü debriyaj baskı balata değişiminden sonra düzelme olduğunu söyledi.Arkadaşlar 2015 model case100 traktörüm debriyaj i çok sert ve yukarıda tutuyor ayağımı koyduğum gibi duruyor traktör sizce arıza halat ile mi alakali yoksa başka bir yerde mi sıkıntı vardir traktör 6200satte
Sathil i traktörlerde baskı balata yok diye biliyorumViteslerde zor ve sert geçiyorsa kavrama ile alakalı. Debriyajın bakıma girmesi gerekir. Burada bu şikayetlere yakın olan birisi vardı td90 traktörü debriyaj baskı balata değişiminden sonra düzelme olduğunu söyledi.
Balataları gördüm. Baskıyı bilmiyorum. Tam otomatik araba şanzımanındaki gibi balatalar var. Yağ içerisinde kavramayı sağlayanSathil i traktörlerde baskı balata yok diye biliyorum
| Benzer Konular | |||
|---|---|---|---|
| Y | Case maxpro arka sağ jant içinde yağ | 1 | 240 |
| E | Case 110 jx mi yoksa uygun fiyata Tümosan 8110 mu. | 5 | 773 |
| S | Case jx 75c almak | 13 | 1K |
| D | Case ih hata kodu | 1 | 499 |
| A | Case 110a vs 120c | 1 | 508 |
| M | Case 65c Çiftçeker De Takılı Kaldı | 8 | 1K |
|
|
*** New Holland ve Case İH'nin bazı modellerinde kampanya *** | 2 | 1K |
| A | Case 90 m | 0 | 676 |