CASE-İH TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: CASE-İH TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

pulluk olursa ayarı iyi olmaz önü batar arkası batmaz arkası batar önü batmaz döküm farkı olur net sonuç vermez

Ynt: : CASE-İH TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

KoR@Y link=topic=796.msg5536#msg5536 date=1201069364' Alıntı:
ben şeklini filan pek beyenmiyorum doğrusu nedeyeyim
bendepek beğenmedim biraz kullandım tarlada kabin içinde oturmak çok zor çok sallıyo

arkadaşlar caselerin yakıtdurumunasıl mesala 1000metre karede nekadar yakar 12inç 4lü pullukla deneyen bilen varmı atmadan yanıtlarsa sevinirim ben bayi ile konuştum şanzıman farkı var denildi

caseler iyi makina nh nin td serisinden bi yönden üstün bi yönden kötü. 1. yön vites seçeneğinin fazla olaması 2.yönden motoru enter olup ivecodan fazla iyi olamaması. piyasada yerli seriler çoğalırken avrupa serilerinde fazla artış yok.

ali_durmuş link=topic=796.msg557933#msg557933 date=1331233823' Alıntı:
caseler iyi makina nh nin td serisinden bi yönden üstün bi yönden kötü. 1. yön vites seçeneğinin fazla olaması 2.yönden motoru enter olup ivecodan fazla iyi olamaması. piyasada yerli seriler çoğalırken avrupa serilerinde fazla artış yok.
casede iveco.

ali_durmuş link=topic=796.msg557933#msg557933 date=1331233823' Alıntı:
arkadaşım yanlış bilgi verip milletin kafasını karıştırma nh td serisinde ne varsa case jx serisindede aynısı var motorlarında en ufak bir farklılık yok...

_ÖzGüR_ link=topic=796.msg559342#msg559342 date=1331411040' Alıntı:
arkadaşım yanlış bilgi verip milletin kafasını karıştırma nh td serisinde ne varsa case jx serisindede aynısı var motorlarında en ufak bir farklılık yok...
kardeş ben bilemden boş yere konuşamam nh bayisi ve tümacan daki samimi olduğum arkadaşlarımdan aldığım bilgileri paylaşıyorum. td sersinden vites olarak üstün bunada kimse laf etmesin. birde case bayi demişti 100 lük için kablumbağada varmış. bizde bi ara alcak olduk iksinin arasında kaldık case bayisi vites yönnüden üstün olduğunu gösterdi.
nh_fıat link=topic=796.msg558302#msg558302 date=1331296118' Alıntı:
ben enter diye biliyorum. birde casenin amblemindede enterin işateri var.

ali_durmuş link=topic=796.msg562837#msg562837 date=1331730488' Alıntı:
kardeş ben bilemden boş yere konuşamam nh bayisi ve tümacan daki samimi olduğum arkadaşlarımdan aldığım bilgileri paylaşıyorum. td sersinden vites olarak üstün bunada kimse laf etmesin. birde case bayi demişti 100 lük için kablumbağada varmış. bizde bi ara alcak olduk iksinin arasında kaldık case bayisi vites yönnüden üstün olduğunu gösterdi. ben enter diye biliyorum. birde casenin amblemindede enterin işateri var.
nh ve case de iveco motor vardır enterle birleştimi öle bşe oldu satın aldı galba

Case ve Newholland aynı fabrikada, aynı banttan inmektedir.Üzerindeki motorlarda aynıdır.Tek fark kaportalarındadır , biri kırmızı biri mavidir. Case 20 ileri-12 geri vites seçeneğini standart sunar. Newholland ise opsiyon. Case 20 ileri vites seçeneğinde fazladan elde ettiğin 8 vitesin hepsi sürüngen viteslerdir.Yani hepsi 1. takviyedeki viteslerden daha da yavaş viteslerdir .Açıkçası bu vitesler bazı özel işler dışında kullanılmazlar. Bence pekte önemli bir özellik değillerdir.Ama bayilerin pazarlama taktikleri arasında allanıp pullanıp anlatılır vites sayısı şöyle fazla böyle fazla şeklinde...

ÖZzGÜR link=topic=796.msg562878#msg562878 date=1331734472' Alıntı:
Case ve Newholland aynı fabrikada, aynı banttan inmektedir.Üzerindeki motorlarda aynıdır.Tek fark kaportalarındadır , biri kırmızı biri mavidir. Case 20 ileri-12 geri vites seçeneğini standart sunar. Newholland ise opsiyon. Case 20 ileri vites seçeneğinde fazladan elde ettiğin 8 vitesin hepsi sürüngen viteslerdir.Yani hepsi 1. takviyedeki viteslerden daha da yavaş viteslerdir .Açıkçası bu vitesler bazı özel işler dışında kullanılmazlar. Bence pekte önemli bir özellik değillerdir.Ama bayilerin pazarlama taktikleri arasında allanıp pullanıp anlatılır vites sayısı şöyle fazla böyle fazla şeklinde...
Fiyatları daha pahalı gibi sanki casenin özgür jx70 4x4 65.000 tl diyor

ByFreST0N link=topic=796.msg562880#msg562880 date=1331734753' Alıntı:
Fiyatları daha pahalı gibi sanki casenin özgür jx70 4x4 65.000 tl diyor
Case sürüngen vitesi standart sunuyor, newholland opsiyon.O yüzden Case ' nin liste fiyatı biraz daha yüksek, aynı özelliği NH ' dede istersen oda fiyatı biraz artıracaktır. Ayrıca diğer farklarda lastik ebat ve çeşitlerinden olabilir. Bayilerdeki fiyat farklılıkları ise onların kendi kar marjlarını az veya çok tutmasına göre fark gösterebilir...

hani bir laf vardır kırmızı olsun 5 fazla olsun diye omantıkla hareket edince nh ile aynı olsa bile kırmızının verdiği bir + var....

ARKADAŞLAR MERHABALAR,
CASE İH TRAKTÖRLERİNİ ANKARA ' DA TÜRK TRAKTÖR FABRİKASINDA İNCELEME FIRSATIM OLDU. ŞU BİLGİLERİ FABRİKADA ÜRETİMDEN SORUMLU BİRİNDEN ALDIM; NEW HOLLAND TDD SERİSİ İLE CASE İH JX PRO SERİSİ GENELDE ÜRETİM BANDINDA AYNI İMİŞ SADECE ŞU FARKLAR OLDUĞUNU BİZE AKTARDI; MOTOR ' DA YAKIT SİSTEMİNDEKİ PARÇLAR, ENJEKTÖRLER GİBİ PARÇLAR CASE DE DIŞARDAN GELİYORMUŞ, AYRICA ŞANZIMAN DA TDD DE 12+12 CASE JX PRO DA 20+12...DİĞER TÜM ÖZELLİK VE PARÇALAR AYNI KULLANILMAKTA İMİŞ...

önündeki ambleme iyi bakın!!! IHI yani eski internationalların amblemi var ön kaput ve ön ağırlıkları MC cormıck CX serisiyle aynı mc cormıck perkins motor kullanıyor.case CNH grubun motorunu kullanıyor.yakında steyr geliyor

kardeşler;lüleburgaz servisinde geçen hafata jx95 lik vardı 150 saatte baskı balata gitmiş.ve newholland servisinde 35 yıllık ustayla görüştüm.caseninde newholandda pompaları bursadaki bosch fabrikasında üretiliyormuş yani sakın kimseye inanmayın.ikiside birebir aynı fakat makyajları farklı.saygılar.

newhollandlaın tümünde arka ağırlıkları sökün yakıt düşüyor.vede çekiş artıyor.normal koşullarda ki kullanımlar söz konusu.

Arkadaşlar ben case kullanıcısıyım JXpro 100
traktör sade ,rahat,yakıt durumu da güzel
fren sistemi gerçekten çok iyi tek çeker de olsan bile frene bastığın zaman 4 teker de tutuyor
ustaya sorduk motoru ıveco tarzı birşey dedi şanzıman katalik şanzıman dedi debriyaj balatası yokmuş
sadece kasnak balatsı varmış
bide cavı yağ filtresi 3085 in dekinden daha ucuz
3085 le çekişirken görmüşünüzdür 4 teker de nerdeyse hiç biri durmuyor denilebilir şimdilik bu kadar ...

zaten bildiğim kadarıyla new holland ve case belden kırmalı motorlarda ortaklık kurmuşlardı tanıtımda görmüştüm. Küçükleri ise new holland ın td serilerine benziyor pek fark yok tasarım şahane

valla case de hafife alınacak bi marka deyıl simdi asturyadakı steyr le beraber aynı bantlarda uretılıyor ben ce guzel traktor yani