CASE JX110 PULLUK ONERISI

Merhabalar arkadaşlar fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum 2 ay önce aldığımız jx110 için nasıl bir pulluk kullanacagima bir türlü karar veremedim aslında vermiştim 6 lı 13 düşünüyordum fakat kafami çok karistirdilar kimisi dedi 6 cekemez 5 tak kimisi dedi tam otomatik çok ağır cekemez kimisi yari otomatik olsun tam otomatik çekemez vesaire. Bende düşündüm ve sizlere sormaya karar verdim lütfen görüşlerinizi esirgemeyin şimdiden teşekkürler :)

Not:neden denemiyorsun diye düşünen arkadaşlar olabilir malesef çevremde 6li pulluk hiç yok

Ynt: CASE JX110 PULLUK ONERISI

kardeşim benim önerim 5 li 14-15 inç dir.toprak yapınız ve arazinin engebeli olması pulluk büyüklüğünü etkiler.

Toprak yapısı gayet normal ne fazla sert ne fazla yumuşak nede fazla rampa tumosan 8085in 4lu14 pulluk çektiği bir toprak yapısı

ÜNLÜ ' nün 5 ' Li İnç Ayarlı, Tamotomatik, Çift Taraflı, Kesici Disk Ve Küçük Ayna Opsiyonlu Pulluğu Önerimdir :)

ozaman 5 li14 lu al bence 6lı cok agır gelebilir otamatik alırsan 6 ılı hic alma mesafe uzadıkca agırlık artıyo 5 li idaal seri olur ok-*-s

Arkadaşlar açıkçası 5 14 pulluk bana biraz küçük geliyor 110 hp traktor sonuçta 85hp traktorun 4 14 taktiği arazide :D çünkü komşu bi köyde deutzfahr k100 (110hp) 6li pulluk takarken görmüştüm ve bildiğim kadarıyla jx110un torku daha yüksek

John deere 6230 premium var bende 107 beygir.Alplerin inç ayarlı yani istersen 12-14-16 numara olabiliyor.Ondan almanı tavsiye ederim.Yokuşta küçültür inişte büyültebilirsin pulluğu.İki üç saniyelik bir iş.
Zor yerde küçült kolay yerde büyült.Alpler profil şase 4+1 sitesine gir incele kararı kendin ver

usta olay basit 5-14 inç alırsın daha seri ve daha ekonomik çift sürersin.6 lı pulluk alırsan biraz daha yavaş ve normal yakıtla çift sürersin.ben olsam 5 li 14-15 inç alır ne kendimi ne de traktörü yorardım.1500- 1600 devirde çok rahat çift sürer geçerdim.seçim senin. ok-*-s

Bende massey ferguson 3.105 vardı 5li 14 numra kullanıyodum simdi 110 aldım aynı pullugu kullanıyorum cokta memnum