Merhaba abiler. Bizde bi jx65c var birde türk fiat 480. Caseden çok memnunuz her işimize koşuyor. 480 den de memnunuz ama şu ara biraz masrafı var işi olmadığı için bekletiyoruz(baskı balata değişecek stop etmeden kuyruk miline geçmiyor balatası bitik diferansiyelden ses geliyor göbekten yağ kaçırıyor) Case ağır işlerde, 480 ise gübre atıyor ilaçlama yapıyor duruma göre remork taşıyor hepinizin tahmin ettiği üzere. Abim ve ben şehir dışındayız abim çalışıyor ben üniversite öğrencisiyim. Yazın burdayım tarla işleri bana kalıyor. Sezon içinde de iş olursa babam çağırır ben gelir iki üç günde beraber yaparız.
İki şoför olduğumuz zamanlar 480 e de takarız pulluğu iki traktör sürüyoruz.
Babamın bu durumdan hiç haberi yok ama ben diyorum ki 480i verip şunu alsak nasıl olur. Case JX65C 4'11 li alpler kullanıyoruz.
Jx70 de bayır olmadıktan sonra düzde 4'11 ya da 4'10 lu çeker diye düşünüyorum. Sonuç olarak bi çift işinde iş gücümüz bi traktör için %30-40 arası artar. Ekin de eker. Çünkü 480 de tek çıkış var. Velhasıl kelam bu jx70 nasıldır? Kronik sorunu var mıdır?Motoru şanzımanı vs. dediğim işler için olur mu?
Teşekkür ederim
Takip ettiğim jx70
www.sahibinden.com
İki şoför olduğumuz zamanlar 480 e de takarız pulluğu iki traktör sürüyoruz.
Babamın bu durumdan hiç haberi yok ama ben diyorum ki 480i verip şunu alsak nasıl olur. Case JX65C 4'11 li alpler kullanıyoruz.
Jx70 de bayır olmadıktan sonra düzde 4'11 ya da 4'10 lu çeker diye düşünüyorum. Sonuç olarak bi çift işinde iş gücümüz bi traktör için %30-40 arası artar. Ekin de eker. Çünkü 480 de tek çıkış var. Velhasıl kelam bu jx70 nasıldır? Kronik sorunu var mıdır?Motoru şanzımanı vs. dediğim işler için olur mu?
Teşekkür ederim
Takip ettiğim jx70