case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

hayırlı olsun şerif.ALLAH kaza bela vermesin.güzel makina memnun kalırsın.pulluğu bence 4 lü seç üçlü kasar motoru.4 takviyede sürmeyeceği yer yok.

4 lu 16 varda onu 5445 ' un arkasında koşuyoruz..Nadas yapıyoruz ya derın sürmek zorundayız 4 lu 14 numarayı cok zor cekıcektır.4 lu 12 almıcagım ıcın mecburen 3 lu alıcam kardesım..14 numara düşünüyoruz ama yıne bır deneyip bir arkadaşımızda var yazın kurakta denemek lazım gerçekten cok zor bızım buralarda nadas yapmak ole ufak motorların işi degıl yane daha fazla yakıt yaktırırız gıbıme geliyor zorlarsak..

vites durumu hariç çok harika bir motor newholland 75 56 serisinin levyeyi saymazsak vitesleri aynı gibi

geçen gün servis te birkaçtane c serisinden gördüm öndingil de made in india yazıyordu ve oradaki dişlileri bozmuş

carlarımı bozmuş:D
Zorlamadan bozmuşlardır herelde nasıl yaptılarsa...

Kancalı kol yokta oto indir kaldır var...Daha hiç kullanmadık motoru yola vurmadım garajda yatıyor dırek tarlaya giricem onunla..Asfalta çıkmak istemiyorum taze lastik asfalt görmesin dedim tek çekerle işleri hallediyoruz..

samecionur17 link=topic=73231.msg866646#msg866646 date=1394955441' Alıntı:
Kancalı kol yokta oto indir kaldır var...Daha hiç kullanmadık motoru yola vurmadım garajda yatıyor dırek tarlaya giricem onunla..Asfalta çıkmak istemiyorum taze lastik asfalt görmesin dedim tek çekerle işleri hallediyoruz..

Babam bayiye gitmiş te yenilere kancalı kol ve liftomatic takmışlar..

Hayırlı olsun jxclerı takıpteyım kafama yatarsa nasıp olursa bı 75te bız dusunuyoruz bakalım

case ih 75jxc ler avrupa diyorlar paraçası çok pahalı diyorlar bilgisi olan varmı yoksa maxpormu daha iyi

JX75C motoru avrupa sadece diğer parça ve montajı burada yapılıyor. Ben kullanıcısı değilim broşüre bakarsak max pro 12+12 jx75c ise 8+8 vites bu konuya baştan göz gezdirseniz biraz daha olumlu olur.

balyeci link=topic=73231.msg877180#msg877180 date=1396968613' Alıntı:
case ih 75jxc ler avrupa diyorlar paraçası çok pahalı diyorlar bilgisi olan varmı yoksa maxpormu daha iyi
Sadece Motoru FPT(IVECO) NEF Oldugu İçin Motoru İthal Ediliyor, Kalan Aksamlarının Tamamı Ankarada Üretiliyor...
Avrupa Denmesinin Nedeni Avrupa Standartlarında Üretiliyor Olması, Aynı Traktör Avustralya ' da Da İtalya ' da Da Üretiliyor Çünkü... Bu Yüzden 'Avrupa Gibi' Denilebilir...