Bana da bizim kini aza saydilar gibi geliyorSizin traktöre iyi fiyat vermişler benim td65d 2006 model 3400 saat 4 lastik sıfır 2016 model kabin var üstünde newholland td75d ile takasta 40 bile saymmadilar
O Sakarya bayisini tanıyor musun abi pekiBizim burda 2 tane var sakarya bayisinde 2.el
Biri 2016 jx75c 109 saat 91 bin
Biri 2016 jx75c 350 saat 87 bin
İşte o bayideki 87 bin lira dediği motorun pazarlığını yaptık bu hafta banka işlemleri olacak bakalım nasip seGeçen sene bursa fuarında pazarlık ettik ama anlaşamadk biraz tok satıcılar pazarlık yapmak çok zor bikaç tanıdık girdi devreye öyleyken anlaşamadk bende almaktan vazgeçtim ben şahsen tanımıyorum bizim burda hiç yok case kullanan ilk olcakti ama anlaşamadk ben bilecik osmanelide yim sakarya bayisi bakıyor bu bölgeye
Simdiden hayırlı olsun gerçekten 50 bin uste güzel fiyat vermişler sıfır i 110 bin diye biliyorum şuandaİşte o bayideki 87 bin lira dediği motorun pazarlığını yaptık bu hafta banka işlemleri olacak bakalım nasip se
Bakalım abi nasip inşallah olur o traktör e iki kişiye pazarlık yapmışlar hangimiz önce tamam dersek ona gidecek motor sen baktın mı o motora hiç abi ?Simdiden hayırlı olsun gerçekten 50 bin uste güzel fiyat vermişler sıfır i 110 bin diye biliyorum şuanda
Yok ben bakmadım hiç internetten gördüm için yazdım sana fiyat ortalaması yaparsın diye tesadüfen sizin baktığınız traktör mustuBakalım abi nasip inşallah olur o traktör e iki kişiye pazarlık yapmışlar hangimiz önce tamam dersek ona gidecek motor sen baktın mı o motora hiç abi ?
Neyse hayırlısıysa olsun ne diyelimYok ben bakmadım hiç internetten gördüm için yazdım sana fiyat ortalaması yaparsın diye tesadüfen sizin baktığınız traktör mustu
Sıfırlar şuan liste fiyatları üzerinden gidiyor.Sorduğunuz model fiyatı ise 90 000 civarları oynar.Bendeki td75 tek çeker 2004 modelin üstüne 50 bin gibi bir meblağ isteniyor 2016 model 350 saatteki jx75c için sizce nasıl? Değerli görüşlerinizi paylaşır mısınız ?