Hakan bey merhaba ben de kılavuzu bulamadım yardımcı olursanız sevinirimArkadaşlar Türk traktörden istedim dijitali de kitapçığı da yok dediler bir yerden kitapçık buldum taradım paylaşmak istedim benim gibi arayan arkadaşlara faydası olsun diye.
Ama 10 mb dan daha da küçülttüm yükleme yapamıyorum. ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşsın göndereyim.
alitufan001@gmail.comAli bey mail adresinizi yollarsanız mail atabilirim.
Hakan bey kılavuz isteyen sayısı 3 olduArkadaşlar Türk traktörden istedim dijitali de kitapçığı da yok dediler bir yerden kitapçık buldum taradım paylaşmak istedim benim gibi arayan arkadaşlara faydası olsun diye.
Ama 10 mb dan daha da küçülttüm yükleme yapamıyorum. ihtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşsın göndereyim.
Üstad, kitapçık mevcutJxc serisi kullanım kılavuzuna ihyacım var yardımcı olur musunuz?
Dijital halini varsa gönderirsen sevinirim yok basım olarak varsa sadece ölçüler kısmının fotoğrafını atarsan yine olur özellikle en boy kısmıÜstad, kitapçık mevcut
Üstad ölçüler bunlarDijital halini varsa gönderirsen sevinirim yok basım olarak varsa sadece ölçüler kısmının fotoğrafını atarsan yine olur özellikle en boy kısmı
Çok teşekkür ederimÜstad ölçüler bunlarEkli dosyayı görüntüle 44384Ekli dosyayı görüntüle 44385