Case kimyon yerleri nadas

Ynt: Case kimyon yerleri nadas

C serisinde dreksiyon da sıkışma oluşuyor lı ım bilgiye göre kronik bi problem miş. Garanti Süresi içinde değiştirin.traktör ikiye bölünüyor. Haberiniz ola. ..

iskender link=topic=85981.msg1028211#msg1028211 date=1445427583' Alıntı:
C serisinde dreksiyon da sıkışma oluşuyor lı ım bilgiye göre kronik bi problem miş. Garanti Süresi içinde değiştirin.traktör ikiye bölünüyor. Haberiniz ola. ..
Bilgilendirme için teşekkürler. Şu anda tek problem hidrolik otomatik düğmesi kolları yavaş indiriyor üzerine basılı tutunca hızlanıyor durumu servise bildirdim bakacaklar

O bahsettiğin problem daha önce 60 66 da vardı, lift o mak mandalinın civatasındaki gevşeltip baskısını ayarladım o pozisyonda iken civataları sıkın.

iskender link=topic=85981.msg1028398#msg1028398 date=1445466915' Alıntı:
O bahsettiğin problem daha önce 60 66 da vardı, lift o mak mandalinın civatasındaki gevşeltip baskısını ayarladım o pozisyonda iken civataları sıkın.
Cuma günü mazot için ilçeye gelince servise uğradım ayarladılar şimdi güzel