Arkadaşlar CASE MAXXUM 100 serisi kullanan veya sahibi olan arkadaş varsa bu traktor ile ilgili yakıt çekiş yedek parça gibi tüm konularda detaylı bi şekilde bilgi paylasabilirmi? Herkese hayırlı günler.
110 maxxum pro kullandim yakit cok fazla mesela suan nh td110 2.5 a yakin yakiyor oda cok ama bu ona gore agir cekisli 250 gr oynuyor nse yakitina gucum yeter is yapsin yeter diuosan iyi motor ariza da bilgim yok 250 saatte aldim 100e 450 saatte sattim 120 ye
Ama deutz 5100g oneririm. Yakitida iyi cekiside donanimli bide
Bir tanıdığım da ts110a var eski tip pompa ayarı yapılmış yani comman rail değil kollar manuel pullukta 2.2 dedi. Yakitindan memnun açıkcasi fiyat iyi ise değerlendirme yapilabilir. SelamlarErtac ilgi ve alakandan dolayi tesekkur ederim.bu dediğim traktörde elektronik hidrolik sistem yok.
Manüel hidrolik kumanda kolu mevcut.
Lift o-matik mandali bile manuel ayni TLA lardaki gibi.baya bi dikkatimi çekti gayet düzgün bi traktöre benziyor.ama tabiki kullanıcısından yâda sahibinden yorum dinlemek isterdim.
Galiba bu traktörü sitede kullanan yok.. Neyse ithal traktörün yeri her zaman farklıdır konfor güç vs vs , yerlilerle mukayese bile edilemez ancak sahibinden.com'da gezerken erkuntun 2017 model sıfır 90 lükse 120 bin istiyorlar. Bu traktörün sahibi de 120 bin istiyor. Malum lüks serisini beğeniyorlar. 3 aşağı 5 yukarı case ye alternatif olabilir mi diye yazıyorum iskender abi![]()
Teşekkür ederim.erkunt ve tumosan ile ilgili kullanıcı yorumları duydukça üzülüyorum.o yüzden.
Hayırlısı inşallah kısmet bakalim.
Case maxxum 100