CASE Mİ ERKUNT MU?

Ynt: CASE Mİ ERKUNT MU?

özellikle yeni çıkan modellerde ilk 2 sene gibi bir süre içinde bir takım kronik arızalar daha çok çıkabiliyor onun için case daha doğru karar olacaktır...

case erkuntdan daha pahalı heryeri newholland deil şanzıman farkı var benimde çok almak istediğim markadır case tümosan 8185 aldık güzel ama gözum casede kaldı ne yalan söyliyim erkunt yaramaz arkadaşlar dışardan önceden mf için gelmiş ve sorunlu olan mf nin kullanmadıgı motorları kullanıyolar alırsın 2 sene sonra motor arıza çıkarır çoğu oyle oldu cünki Case kral traktör alacaksan Case al pişman olmazssın *098*-

Tümocu link=topic=50968.msg513562#msg513562 date=1326750895' Alıntı:
case erkuntdan daha pahalı heryeri newholland deil şanzıman farkı var benimde çok almak istediğim markadır case tümosan 8185 aldık güzel ama gözum casede kaldı ne yalan söyliyim erkunt yaramaz arkadaşlar dışardan önceden mf için gelmiş ve sorunlu olan mf nin kullanmadıgı motorları kullanıyolar alırsın 2 sene sonra motor arıza çıkarır çoğu oyle oldu cünki Case kral traktör alacaksan Case al pişman olmazssın *098*-
o motor hikayelri yalan kim uydurur anlamıyorumki :D
geçen ben fabrikanın önüne gittim bi tır yanaştı bişey indircekler baktım paletler üzerinde naylonla sarılı bişeyler var sordum şoföre ne diye motor dedi.SEnmi getirdin dedim yok dedi biz dorseyi gemiye bırakıyoruz avrupaya sadece dorse gidiyo tekrar dorse gelince gidip alıyoz dedi..Yani içeride mevcut olup kullanılan bi motor yok direk dışarıdan gelim traktöre bağlanıyor..

Kardeşler, cahilliğimi bağışlayın.Motor dışarıdan geldikten sonra bu yerli üretim değil, montaj olmuyor mu? Motoru dahil kendi yapan bir yerli Traktör üreticisi var mıdır.? Bilenler varsa lütfen paylaşsın. Bende 2012 de Traktör alma niyetindeyim ve gönlüm yerliden yana.Sonuçta Milli sermaye kazansın istiyorum...

usta37 link=topic=50968.msg530267#msg530267 date=1328619682' Alıntı:
Kardeşler, cahilliğimi bağışlayın.Motor dışarıdan geldikten sonra bu yerli üretim değil, montaj olmuyor mu? Motoru dahil kendi yapan bir yerli Traktör üreticisi var mıdır.? Bilenler varsa lütfen paylaşsın. Bende 2012 de Traktör alma niyetindeyim ve gönlüm yerliden yana.Sonuçta Milli sermaye kazansın istiyorum...

Erkunt ve Tümosan yerli üretim ama alırsan New Hollan ve Case-IH in de parçaları yerli...

herkez burada kendı traktorunun fanatıklıgını yapmıs.bırı demıskı mf lerın kullanılmayan motorları erkunta takılıyomus..yav bukadar cahıllık olurmu.atacaksın barı akıllı at.gır perkıns motor sıtesıne bılmıyosan.ona kalırsan benımde duydugum nevholad ve case avrupada uretımı bıtmıs modelı gecmıs ,
eskı parcaları turkıyedekı cıfcılere k....slıyomus.arkadasım buradan traktor secımı yapılmaz.sen gozunle kullananı gor sor sorustur. teknık ozellıklerıne bak oyle karar ver.selametle.

kardeşim 80.4 le jx90 olsa tamam jx derimde karşıdaki rakip kıymet boru degil yani.jx de olmayan bir çok özelligi var.örnegin 16+16 dügmeli zf şanzuman ve arka çamurluk yönetim dügmeleri hava kopresörü vs.. motor olarakta kıymetim torku jx100 prodan bile fazla.

jx ile karşılaştırıldığında erkuntun yeni modelleri daha donanımlı erkunt önde olur ancak maxxum ile kıyaslarsan cese daha donanımlı case önde olur bu yerli bu ithal ithal her zaman yerliden üstündür gibi bir karşılaştırma kesinlikle yanlış olur önemli bir markanın bir modelinin birbirlerine göre + ve - yönleri