case mi new holland mı kararı siz verin :D

Ynt: case mi new holland mı kararı siz verin :D

ben baglamadım kardes tesadufen gordum videoyu :D sureklı case new holland cekıstırmesı oluyordu bu yuzden paylaşmak ıstedm :D

case jx 75 hem 4 silindir hem agır traktor cekıstırmekle guc bellı olmaz aynı hp traktorlerler tarlaya gıreceksın hangısı yakıtı az yakıyor hangısı seri gidiyor ozaman bellı olur

valla ben case jx 100 kullanıorummm kg baksa massey hepsınden serı gıtmesı lasım 5445 ler aglıyor yanımda :D

TN75 in şoförü traktörü ilk defa kullanıyor cok belli hangi viteste asılacanı bilmiyor bide avrupa traktörler her zaman yerliye göre cok hafiftir nerden baksanız aralarında 500 kg fark vardır tn75 3 silindirli olduğu için devirli kullanmak gerek . şimdi burda case cekti diye iyi traktör olmamalı bence . traktör demek sadece cekmek demek değildir.

traktör demek çekmek demek değil ise; NE DEMEK??? traktör çekmez ise o traktör o aileye huzur vermez.sonuçta o traktör satılır.yerine çeken traktör gelir.ben 265 mf yi verdim 60-66dt aldım o traktör bize huzur vermedi.ve yrine JX75C GELİYOR.

Aşağı Yukarı Ağırlıkları Eşit... Fark Olarak TN75DA 3 Silindir- JX75C 4 Silindir... Bir de TN ' nin Şanzımanı Çok Devirlidir, Kullananlar da Bilirler, 3 Silindir Bi Motora O Şanzımanın Koyulmasının Tek Nedeni Ara İşlerinde Vites Sayısının Çok Tutulmak İstenmesidir... Ağır İşlerde, Yük Çekme...vs O Şanzıman O Motora Ağır Gelmektedir...
Bu Yüzden Tamamen Aynı Olmasalar da İkiz Olan Bu İki Traktörden JX-C ' nin Alması Normaldir, Temel Sebebi Şanzıman...

geri geri tuhaf olmuş haikaten,,, ikisinden birini tercih etsem gönlümden Case geçer,,3 silindir 4x4 alan kişiler memnun kalmıyor pek bizim cvarlarda,,

Toprak Ağası link=topic=79727.msg944426#msg944426 date=1418135147' Alıntı:
valla ben case jx 100 kullanıorummm kg baksa massey hepsınden serı gıtmesı lasım 5445 ler aglıyor yanımda :D
BURADAKI TRAKTOR ALICAKLARA TAVSIYEM HEPSI YALAN CASE GERCEK gercekten case kalıtelı motor aynı para verıyorsanız nh yerıne sace alın daha oturaklı..

bu arada ıkı traktor arasındakı en buyuk fark şanzuman farkı