case sılaj makinası yardım

Ynt: case sılaj makinası yardım

Sıra bağımsız için veya çift sıralı için jx 80 çok zayıf kalır. Sen fimaks kayisli al yeni model yüksek baca olanindan sıkıntisiz calisirsin. Biz td 65 e takiyoruz bu makinası 20 ton civarında silaj yapıyor saate

arkadaşlar sıra bağımsız hiç bi makineyi 80 beyğir traktör kaldırmaz biz yıllık 1500 dönüme yakın biçim yapıyoz öyle kolay deyil 456 claasla

bizde ayrıyetten fimaks tek sıra gine tek sıra çelik var hangisi iyi derseniz çelik el sıra bağımsızda çelik el fimakssı sıra bağımsızını bir yıl kullandık sattık çelik el aldık serviz çok önemli

Selamin aleykum 80 lik case cift sira bagimli silaj mak. Cevirir. Jx 75 pro cok rahat ceviriyordu youtube da videosu var izleyebilirsin...

bizde çift sıralıyla çalışıyoruz 105 beygir yeri geliyor yetmiyor.
traktör t5060 hesabınızı yuksekten yapmanızı tavsiye ederim..

Bi abimiz de td 110 vardı . Fimaks çift sıralı makinenisi vardı kendi başına 200 dönüm yer biciyirdu.
Pişman oldu aldığına keşke diyor 120 130 bg lik bi makina birde kemper makina alsaydim diye pişman halde suan

mumtu00 link=topic=75311.msg949883#msg949883 date=1419608163' Alıntı:
Selamin aleykum 80 lik case cift sira bagimli silaj mak. Cevirir. Jx 75 pro cok rahat ceviriyordu youtube da videosu var izleyebilirsin...

3 silindire ağır gelmesin? Biri 4 diğeri 3 silindir sonuçta

eeemreee link=topic=75311.msg949935#msg949935 date=1419617943' Alıntı:
Bi abimiz de td 110 vardı . Fimaks çift sıralı makinenisi vardı kendi başına 200 dönüm yer biciyirdu.
Pişman oldu aldığına keşke diyor 120 130 bg lik bi makina birde kemper makina alsaydim diye pişman halde suan
kemper öle kolay lokma degil ben 120 den bile şüpheliyim agrıza az yapar sessiz sağlam makine ama önüne traktör ister fimaks zatne çift sıralısının çok iyi çalışmadıgını sölüyolar

POYRAZLI TALHA link=topic=75311.msg949948#msg949948 date=1419619985' Alıntı:
3 silindire ağır gelmesin? Biri 4 diğeri 3 silindir sonuçta
agır gelırse tek sıra gıdersın ..cıft sıra sıra bagımlı ve kayıslı modelınden al .onlar daha hafıf dıyorlar.ılerde traktoru degıstırırsen cıft sıra senın ıcın her yonden mantıklı olacagını dusunuyorum .
hem cevırırse ıs de kacmıs olur cevırmezse cozum tek sıra gıdersın bence mantıklı olan bu...

Piyasya calicaksan 2 siraliyi ayarla traktorune yol felan acmana gerek yok dal gitsin kendine silaj yapacaksan tek sira al motorun uzun omurlu olsun burda td 85 le calisiyor adam 2 sira sira bagimsiz turbosuz atmosferik motorla.