Case Yan Çeki Kolu Kırıldı

Sizce bu parça neden kırılır?

Resimler ve ekler

• IMG_8654.JPG
    IMG_8654.JPG
    949.3 KB · Görüntüleme: 379
Pulluk olsa dicem ama kültivatör anlamadım.
Bu parçayı bulabilceğim yada daha önce alan arkadaşlar varsa adres verebilir mi?

Geçmiş olsun, muhtemelen darbe almış gibi duruyor, fakat döküm kalitesi de zayıf görünüyor.
Yan dış gergi tulumbalarının ön merkezi, hidrolik kol dipleri ile aynı olmalıdır.
Merkezi uymayan gergi tulumbası kullandık, hidrolik yukarı kalkınca tulumbalar biraz sıkıyordu, yan kolların ucu hafifçe dışarıya açılmıştı.

Geçmiş olsun belki fabrika çıkışlı zayıf üretim olabilir, arkada ağır ekipman varken kasis çukur gibi yerde yerlerde zamanla darbe almış olabilir ve belki bir ihtimal zamanla kaldırmadan dönüş yapılmış olabilir herşey olabilir etken. Serviste vardır elbet ama pahalı der dışarıda daha uygun olur satan vardır elbet

Geçmiş olsun belki fabrika çıkışlı zayıf üretim olabilir, arkada ağır ekipman varken kasis çukur gibi yerde yerlerde zamanla darbe almış olabilir ve belki bir ihtimal zamanla kaldırmadan dönüş yapılmış olabilir herşey olabilir etken. Serviste vardır elbet ama pahalı der dışarıda daha uygun olur satan vardır elbet

Bildiğiniz yer varsa servis dışı paylaşırsanız memnun olurum

Pulluk olsa dicem ama kültivatör anlamadım.
Bu parçayı bulabilceğim yada daha önce alan arkadaşlar varsa adres verebilir mi?
Daha önce başıma geldi. Pullukla Tarla sürerken Pulluğu kaldırmayı unutmuşsum ve bu şekilde dönmüşüm. Döndüğüm yer ise tarlanın sınırı idi. Sınır da yıllardır hiç bozulmamış ve sürekli de döüşlerde vb. çiğnendiğinden çok sert bir yapı olmuş. Kırılan parçayı traktörden söktüm ve Kayseri Traktörcüler sitesine getirdim. Yan çeki kolun aynısını verdiler.

Parça neden kırıldı
Döküm kalitesiz olabilir
Tam civata deliginin orası civatayıda fazla sıkmışsınızdır
Yenisini alırsanız çok sıkmayın civata altına kalın geniş pul koyup basıncı yayın
Geçmiş olsun kolay arıza bunlar