cat 955 ...power...

Ynt: cat 955 ...power...

Osman kova tam tepeleme dolunca 2 tonu bulur aşar..

Bunlara niye arka kazıcı da eklemezler.. hep lastik tekerlekli kazıcı-yükleyiciler.. binde 1 paletli bulunur o da eski..

abi onu bilmem de ses fena ......öyle bir traktör al bana ...:)bir ara 110 90 lara takmıştım kafayı.....bunlar benim bahsettiğim topraklarım abi arka kovayla baş edemeyince şantiye şefinden rica ettim benim iki günde taşıdığımı 1 saate attılar ...:)daha o kamyonla 50 kamyon var orada taşınacak ama elimde ekipman yok inşallah zetora nasip olur...::

pulluk tarla işlerinde iddiam yok. çokda anlamam..

ama kum/toprak/gübre dedimi atlayıp geleyim istersen Osman:)

geçen biri aradı '5-10 römork gübrem var acele gelde bugün akşam olmadan taşıyalım bitsin diye'.. öğleden sonra gittim 2-3 saat içinde 3 römorkta.. tek başıma yükledim/taşıdım en sonda tarlada yaydım:)

dur bikaç foto atayım..

nailyetek link=topic=78101.msg924242#msg924242 date=1412632971' Alıntı:
Eski operatörlerden bir ben kaldım, makinalardan da CAT 955 L. :D Bak duygulandım yine.
duygulanma nail abi yak sobayı koy üstüne çayı iç bak keyfine soba yoksa gazın vanalarını açayım :)

birara bunların arkasında patlama olanlara bizim taşlı tarlayı sürdürecektik sonra biri bunlar 1 günde 1ton mazot yakıyor demişti vazgeçmiştik