çeki demirinin gövdeye bağlantısı hakkında

şimdi bende bi 285 lik var bunun arkasında da 6 tonluk dört tekerli römork var iyi kötü çalışıyoz. derken bi gün benim çeki sallanmaya başladı şöle bi eğildim baktım rampa inerken çıkarkan tarlada giderken asfaltta giderken şurda burda derken gövde saplamaları gevçemiş siz siz olun amman dikkat edin çünkü farkına bile varamadan bi gün römorkla bütünleiverirsiniz demem o ki KONTROLLERİ SIK VE DİKKATLİ YAPALIM arkadaşlar...

Ynt: çeki demirinin gövdeye bağlantısı hakkında

aşağıdan yerine yerleştirilen parmak kadar çivi bütün riski taşıyan yukarıda duran mandal mandal çıkarsa çivi yere düşer çok çok tehlikeli bir nokta ben mandalları tel ile sarıp sarıp bağlıyorum süreli bu konuda dikkatli olmalıyız arkadaşlar ;)

Tucano340&Arion520 link=topic=35663.msg303453#msg303453 date=1287780546' Alıntı:
aşağıdan yerine yerleştirilen parmak kadar çivi bütün riski taşıyan yukarıda duran mandal mandal çıkarsa çivi yere düşer çok çok tehlikeli bir nokta ben mandalları tel ile sarıp sarıp bağlıyorum süreli bu konuda dikkatli olmalıyız arkadaşlar ;)
bn mandal bile kullanmıyorum ama çok tehlikeli takmak aslında iyidir.ben o parmak kadar incelikdeki demire 12 ton çektirdim.bişey olmadı 4-5 tonla hiç bişey olmaz.

manas link=topic=35663.msg303459#msg303459 date=1287781972' Alıntı:
s modellerınde yukarıyada baglantı var onlardan kullansan

bi gün gelirde olduğunda dersin artık trakkulup ten boyle bi konu açıldıydı da bende olmaz dediydim dersin ARKADAAAAAŞ bu iş şakaya gelmez bak sana bi şey diim çelik halatları 4-5 tane ince çeliği birbirine sararak yaparlar neden biri koparsa diğerleri dayansın diye senin o 1,5 cm kalınlığındaki saplama civatan bi koparsa o zaman öte ki tarafa muhtar olursun bişi olmaz deme arabanın okunun motorun arkasına bindiğini görürsün ALLAH MUHAFAZA