Celikel yem karma makinasi

Ciftci tv reklaminda bol bol gordugumuz bu makinanin kapagi hidroligi bosalim Aksarayda 18 yadindaki bir ciftcinin basina dusup olumune sebep olmus kullananlarin fikri nedir zaten merciler gerekli sorusturmayi yurutuyorlardir.

Tüm tarim aletlerinde belirli oranda riskler mevcut lift salma olaylari tum mekanizmalarda olabilir hortum patlar,oring yırtilir v.s cifcilerimizde malesef İs guvenligi konusunda hic tedbir almiyorlar...Almıyoruz.

Reklamlarda butun firmalar ballandıra ballandira mallarini ovuyorlar gercekleri kullanana soracan maalesef boyle insan canina mal olcak sonuclarin çıkmasi cok üzücü allah rahmet eylesin o makinadaki pompalar cift tesirli olsa bu is olmazdi ciftcinin bi yillik emegini bi makinaya sayiyorlar isin sonu fiyasko hep boyle olumsuz durumlar karsisinda birilerinin ders almasi gerekiyor

Bir acıklamada ben yapıyım olay benım yakınımdaki 6 km mesafa yanımdaki yenikent kasabasında oldu akşam haberlerden gördüm ilk başta nasıl kepcenin hidroligi boşalırda bir insanın canına maal olur diye bende kendi kendime kızmıştım bugun o köyde tanıdık bir abiyle sohbet ettik makinayla bir alakası yok tamamen ihmalden kaynaklı oldugunu söyledi tıpkı celikelin face sayfasından yaptıgı aacıklama gibi keşke o kardeşimiz işini kendisi yapmaya calışmasaydıda servisi arasaydıda bu talihsiz olay yaşanmasaydı bir evinde bir ogluymuş bende cok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bizler herzaman tedbirimizi alallımda Gerisi Yaradana Kalmışş...

Allah rahmet eylesin, hayat tokat vuruyor kimine sağdan kimine soldan
hayatını kaybetmiş olmasına üzüldüm fakat hayatta kalsaydı daha fazla acı çekebilirdi...