ÇELİKTEPE KARAKOLUNDAN GÖRÜNTÜLER

Mrhb arkadaşlar bugün sakarya fırat dizisinin çekildiği çeliktepe karakoluna balya götürdüm sanırım gelecek sezona hazırlık yapıyorlar galiba kadife için :) Dizi memleketimde çekilmesine rağmen bende ilk defa gidiyorum yolu biraz zor buldum ama sonunda malzemeyi teslim ettim :) neyse buyurun keyifle seyredin tlv-*-s

Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com

Ynt: ÇELİKTEPE KARAKOLUNDAN GÖRÜNTÜLER

Hacı; bende hayatımın filmini çekiyorum. ' Yaşadım Roman Oldu..:) ' Bizede balya getirimisin acaba gelecek sezon için.. Bilirsin bizim burda kurutmak dert.
Paylaşım için teşekkürler, in cin top oynuyo karakolda da..:D

mekanı nereye yapmışlar sne bile zor bulmuşsun abi ama kimse yok biraz karakolu basmış gibi bi halin olmuş :)

Yorumlar için tşk balya katır kadife için :D karakolda kimse olmamasının nedeni tatile girdi dizi karakolda tadilatta
nailyetek link=topic=44821.msg420142#msg420142 date=1308853679' Alıntı:
Hacı; bende hayatımın filmini çekiyorum. ' Yaşadım Roman Oldu..:) ' Bizede balya getirimisin acaba gelecek sezon için.. Bilirsin bizim burda kurutmak dert.
Paylaşım için teşekkürler, in cin top oynuyo karakolda da..:D

Ben geleceğime sen gel yükle git :)

İveco ya para sıkışmış yine..:) Sen yıldıza atla gel, hem kralın HD ayarını deyvereyim, vallaha bi oldu bi görsen..:D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt