Selamun Aleykum arkadaşlar İlkanlar yaman organik tarımda ilk suyu verdik tavalar dolunca deniz gibi görünüyor.
iyi seyirler
iyi seyirler
Tava dediğin bölmeler dolmamış bile dereden suyu çekip basıyorsunuzSelamun Aleykum arkadaşlar İlkanlar yaman organik tarımda ilk suyu verdik tavalar dolunca deniz gibi görünüyor.
iyi seyirler
Evet ama tek deredeki su yetmiyor 2 tanede artezyenden basan pompa var bu şekilde anca yetiyorMasallah guzel sistem. Suyun bol olmasi buyuk bir nimet.
Eline sağlık bereketli olsun kardeşim
Selahattin abi nin maşallahı var [emoji1] delikanlı lara taş çıkarır
Sağolun 4 günde falan doldu ama yağmurlar yağdı oda biraz etkisi oldu hızlı dolmasınaKolay gelsin 550 dönüm büyük tarla, Bir hafta sürüyor mu tamamen sulamasi
SağolunHayırlı olsun.
Daha yeni suyu verdik yaklaşık 4 günde doldu tek dereden verilen su ile de dolmadı 2 tanede artezyenden basan pompa var bu şekilde anca yetiyor öyle bile 4 günde dolduTava dediğin bölmeler dolmamış bile dereden suyu çekip basıyorsunuz
Bu sene derede su yok fazla artezyenler denli sularla destekliyoruzMasallah guzel sistem. Suyun bol olmasi buyuk bir nimet.
Tam 21 dakika izledim bekledim olmadı bıraz ondan yazdımDaha yeni suyu verdik yaklaşık 4 günde doldu tek dereden verilen su ile de dolmadı 2 tanede artezyenden basan pompa var bu şekilde anca yetiyor öyle bile 4 günde doldu
60-70 dekarlık tavalara ayrılık vaziyette sular doldu resmen deniz gibi gözüküyor550 dönüm tak parçada insan kaybolur içinde be..Ama tarlada enine boyuna güzelse iş yapmak zevk verir insana..
Haklısınız o gün sadece ilk suyu verdiğimiz anı çektim şimdi Ekim işlemi yaparken videoyu çektim onuda atıcamTam 21 dakika izledim bekledim olmadı bıraz ondan yazdım
Ersan hocam, sizin bölgede 2 hf önce şu salınmaya başlamıştı, celtikler ne durumda, ekimi bitirdiniz mı? Kurutmaya verilen tarla var mı?Bereketli olsun. Bizde 50 dönüm çeltikle çeltik ekiyoruz sanıyormuşuz hemde 6 ayrı tarla))