Çeltikte pas ve organik madde atımı

Bereketli olsun
Bizim burada da attılar bir kaç gün önce
Tarlalarin köşelerine isaret olarak bayrak bağlamışlar bizim burada sizde de bayraklar görünüyor
Uçağın kendi cps i vardir ama sadece cuval bayraklara göremi gidiyor

Bereketli olsun
Bizim burada da attılar bir kaç gün önce
Tarlalarin köşelerine isaret olarak bayrak bağlamışlar bizim burada sizde de bayraklar görünüyor
Uçağın kendi cps i vardir ama sadece cuval bayraklara göremi gidiyor

Gps vardır ama tarla tipi değildir herhalde .bayraklar tarla belirlemek için farklı zamanlarda atım yapıyorlar oyüzden abi

Çeltik 60 günlük

Hocam siz atın leke olup olmamasına bakmayın.seyrek çeltik pas yapmaz derler ama siz yinede atın . Busene bölgemde yer yer çeltik yerlerinde çökmeler yaşandı .yapraklar kurudu,ama 1 metre kare kadar çöken yerler tava içinde yanındaki çeltikler kapattı yinede can sıkıntısı işte

Arkadaşım vasco luna türlerine pas ilacı gerekir mi sizce benim iksçlama traktörüm var yine de boşuna ilaç parası vermek istemiyorum çeltik sık değil aşırı göğemli değil çeltikte lekede yok bilginiz varsa Paylaşırssanız memnun olurum

Burada birgün yağmur yağdı 3 günde çeltiklerde sararmalar gözüktü herkezde 2pas atan oldu

Son 28 dekar Gübre ve 50 dekar pas [emoji16]

7f4f4856e164bd13771ce594c1fecdc8.jpg

Yaş sebze ve meyve üretimi yapan çiftçilerimizin ihracat yapabilmelerini, ihracat yaparken de ürünlerinin fiyatlarını kendilerinin belirlediği, aracı ve komisyoncunun tamamen ortadan kalktığı bir sistem zaten var. Yoksa siz FARMER EXPERT'i hala duymadınız mı?