CEYLANPINAR TARIM İŞLETMESİ İKİNCİ EL TRAKTÖR SATIŞ İHALESİ DUYURUSU

İşletmemize ait 79 (yetmiş dokuz) adet kullanılabilir ikinci el traktörler açık attırma usulü ile tek tek satılacaktır.

08.11.2012 saat 14.00 da yapılacak ihale Ceylanpınar Tarım İşletmesi Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda gerçekleştirilecektir.

İhalede;

54 adet Ford 6600 traktör 13.000,00 TL/ Adet
25 adet Ford 5000 traktör 7.800,00 TL / Adet

muhammen bedelleri ile satışa sunulacaktır.

belki almak isteyen olur gerçi bu traktörlerde hayır kalmışmıdır orası tartışılır :)

Ynt: CEYLANPINAR TARIM İŞLETMESİ İKİNCİ EL TRAKTÖR SATIŞ İHALESİ DUYURUSU

Firma olarakmı yoksa kişi olarakta katılabiliniyormu ?
motor durumları pek iş açıcı olmaya bilir :D

bunların çoğunun çalıştırılamayacağından eminim kimbilir en son ne zaman kullandılar fordları....

Bunlar yan gelip yatan traktörler değildir ki, ekmekleri yenmiştir, belki de artık sadece yedek parça olurlarl. :)

kullanılabilir demişler ama daha önce böyle bir ihaleden traktör alan oldumu bilmiyorum....

millet alıyor firma falan değil isteyen herkes gidip beğeniyor hesap numarasını alıp parasını yatırıyor traktorunu alıp gidiyor benım bildiğim böyle

xunaw21 link=topic=60196.msg654500#msg654500 date=1354008403' Alıntı:
millet alıyor firma falan değil isteyen herkes gidip beğeniyor hesap numarasını alıp parasını yatırıyor traktorunu alıp gidiyor benım bildiğim böyle
görmek lazım durumlarını ama çok kolay değildir en azından ihale sistemiyle fln satılır herhal :)

6600 lük için cok para deyil bence .13 alınsa motor tüm rektefe olsa bile en cok 17 -18 olur toplamda .nerden baksan 5 yıl ekmek yedirir .

5000liklere tav oldum ben de 3,085in yanına güzel giderdi :)