CEYLANPINAR TİGEM YENİ CASE TRAKTÖRLER

Ynt: CEYLANPINAR TİGEM YENİ CASE TRAKTÖRLER

tigem diyince aklıma fuarlarda koca koca traktörlerde TİGEM ' E 5 ADET SATILMIŞTIR yazısı aklıma geliyor :D

Hepimiz topraklarımızı TİGEM ' e hibe edelim, bizi de iyi maaşlarla şoför yapsınlar, anca o şekilde kullanırız bu traktörleri. :D

Tigeme gittikmi 1 tanesini sürdürürlermi acaba anca bu gibi traktörlere öle bineriz gibime geliyo :D

Semih_ link=topic=50702.msg508967#msg508967 date=1326229473' Alıntı:
Tigeme gittikmi 1 tanesini sürdürürlermi acaba anca bu gibi traktörlere öle bineriz gibime geliyo :D
sürdürürlerde şimdi onlarda sorumlu müdür oluyo ya onun gönlünü alacan yada müdür yokken şöförden alacan :D ben anadolu tarım işletmesinle yan yana çok çalışıyorum bir kere tl 100 e binmiştim çekişi nasıl diye 5li pulluk vardı sadece tarlanın diğer başına 1kez gidip geldim 1 buçuk saat zaman geçti göründüğü gibi değil çok sıkıcı oluyor zuha-*-s

Bugun ceylanpinatr tigem e yeni gubre serpme makinallari gelmis 1800 luk super bisey bende onlari gordum harikaydi 40 tane felan vardi galiba hatunsaraylı

Tucano340&Arion520 link=topic=50702.msg508976#msg508976 date=1326229954' Alıntı:
sürdürürlerde şimdi onlarda sorumlu müdür oluyo ya onun gönlünü alacan yada müdür yokken şöförden alacan :D ben anadolu tarım işletmesinle yan yana çok çalışıyorum bir kere tl 100 e binmiştim çekişi nasıl diye 5li pulluk vardı sadece tarlanın diğer başına 1kez gidip geldim 1 buçuk saat zaman geçti göründüğü gibi değil çok sıkıcı oluyor zuha-*-s

zuha-*-s zuha-*-s
hakkaten yaw, cok uzun tarla adamnın canını sıkıyor :)
o zmn motorda gps olucak, bide termosa cay demlettirip alıcan yanına :)
hatta bide yastık almak da mantıklı olur...
motora girersin tarlanın uzunlugunu basa varınca kendi kaldırır pullugu, snde uyanırsın o zmna zuha-*-s zuha-*-s

Uzun zamandır fikir paylaşmıyordum, 1 yılı geçti artık. Gördük bazı fikirler o an gündemde oluyor sonra çabuk unutuluyor. Sözün özü Trakkulup olarak böyle büyük işletmelerle görüşmeler yapılıp staj programı oluşturulabilir. Sonuçta bilgi paylaşıldıkça büyür ve faydalı hale gelir. 20 ' li yaşlarda olsam gider kapısında yatarım yine de bir yolunu bulup orada tecrübe kazanmaya çalışırdım.

Tucano340&Arion520 link=topic=50702.msg508976#msg508976 date=1326229954' Alıntı:
evet 4-5 kere geçmiştim onların tarlalarının ordan tarlanın bi ucundan bi ucu gözükmüyor hem geniş hemde çok uzun ordaki şöför nasıl dayanıyor akıl meselesi :D

malkaralı_yusuf link=topic=50702.msg508993#msg508993 date=1326231129' Alıntı:
Uzun zamandır fikir paylaşmıyordum, 1 yılı geçti artık. Gördük bazı fikirler o an gündemde oluyor sonra çabuk unutuluyor. Sözün özü Trakkulup olarak böyle büyük işletmelerle görüşmeler yapılıp staj programı oluşturulabilir. Sonuçta bilgi paylaşıldıkça büyür ve faydalı hale gelir. 20 ' li yaşlarda olsam gider kapısında yatarım yine de bir yolunu bulup orada tecrübe kazanmaya çalışırdım.
katılıyorum ok-*-s