Çİfçilere sıfır yada 2.el 5 yasını gecmememıs araba kredisi varmı

s.a seneden seneye ödemeli araç kredisi varmı yada kullanan varmı bilgisi olan yazarsa sevirim

Var ben kullandım. 5 yasa kadar kasko değerinin %75 ine kadar kredi veriyorlar. Araç bankaya ipotekleniyor. İlk yıl banka,sonraki yıllar ister banka ister siz kasko yaptırmak zorundasınız.bankanın kaskosu biraz pahalı oluyor bilginiz olsun.
Cks niz olduğu içinde yılda bir ödeme yapıyorsunuz. Odeme tarihi ektiginiz ürünün hasat tarihine gore belirleniyor.

bankaların yeni oyunu.
çiftçiyi borçlandır borçlandır.
sonra toprağına el koy, vur ensesine soluğu şehirde alsın... ucuz iş gücü (köle) olsun.
ailesi dağılsın, yokolsun gitsin....

çifçi demek üretici demektir.
tüketici değil...

Öyle bi dünya varsa benide oraya alın.
Çiftçi büyümek işini toprağını geliştirmek istiyorsa, sermayesi yoksa ne yapsın.Çiftçilik akıntıya karşı yüzmek gibi. İleri gitmezseniz geriye gidersiniz.

Çiftçilik üretim işi doğru fakat ticari bir işletme olarak görülmezse para kazanilmaz.
Ziraat bankasından kredim var 72 bin aldım 78 bin odeyecegim. Baba oğluna verirmi bu parayı siz söyleyin.

Her çiftçinin sermayesi yetmiyor peşin para ile üretim yapmaya

Prosedür arabayı begen saticiyla pazarlık yap anlaş. Sonra cks ile ruhsat fotokopisiyle tercihen ziraat bankasına git. Ticari siciline gore kefilsiz veya tek kefil isterler.
Memur kredin hazır, satışı üstüne al diye çağırır. Bu arada ya bi dosya yada bir a4 kağıdı verirler. Satış yapılırken ipotek konması için banka adına. Parada arabayı satan adamın hesabına geçer elden vermezler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yapan varsa bunu yada yeterli bilgisi olan varsa gerçekten bir bilgi versin. Eğer bütceni ayarlarsan işini bilirsen bu krediler seni ileri taşır ha sen hesabını bilmezsen elinden herşeyinide alır bunada laf edemeyiz.

Yakın zamanda ben ziraat bankasından kullandım yılda bir ödemeli oluyor ayrıca araca kasko zorunluluğu yok bütçenizi ayarlarsanız güzel bir uygulama

Öyle bi dünya varsa benide oraya alın.
Çiftçi büyümek işini toprağını geliştirmek istiyorsa, sermayesi yoksa ne yapsın.Çiftçilik akıntıya karşı yüzmek gibi. İleri gitmezseniz geriye gidersiniz.

Çiftçilik üretim işi doğru fakat ticari bir işletme olarak görülmezse para kazanilmaz.
Ziraat bankasından kredim var 72 bin aldım 78 bin odeyecegim. Baba oğluna verirmi bu parayı siz söyleyin.

Her çiftçinin sermayesi yetmiyor peşin para ile üretim yapmaya

Prosedür arabayı begen saticiyla pazarlık yap anlaş. Sonra cks ile ruhsat fotokopisiyle tercihen ziraat bankasına git. Ticari siciline gore kefilsiz veya tek kefil isterler.
Memur kredin hazır, satışı üstüne al diye çağırır. Bu arada ya bi dosya yada bir a4 kağıdı verirler. Satış yapılırken ipotek konması için banka adına. Parada arabayı satan adamın hesabına geçer elden vermezler.

çok açıklayıcı bir cevap olmuş teşekkürler

Abi isin garibi bizim ilcedeki ziraat bankasi oyle bi kredi falan yok diyor [MENTION=106]iskender[/MENTION] abi kullandim diyor yarin il merkezine gidecem bakalim ne diyecek

Suan ford ta var oyle tapuyla cks ile gidiyorsun ford a cok basit 2 gunde hemen aliyorsun.. Ama ticari olan araclarda var bu senede bir odemeli connet , transit ve corrier de var

Arkadas ustte yazdimya okumuyormusunuz kime diyomben boyle bisey sadece ford ticari araclarda var cks ve tapuyla hemen aliniyor senede bir odemeli