Hububata uygulanan üre ve can gübrelemezlerinde İki gübreleme zamanı arasındaki gün farkı en az kaç gün olmalı? Önce üre sonra 26 can gübresi olarak yorumlayalım
Peki sıvı gübre ne zaman atalimÜreyi kardeşlenme ortası can ı ise buğdayın azot ihtiyacının %60 ı olan sapa kalkma başaklanma başlangıcı olarak atıyoruz
Bencede 35-40 günü bulmalı bizim bölgede yapacak olsam 1 sini mart başı 2. Sini nisan ortası atardım ama yağış kısıtlı tek seferde üre ile hallediyorum [emoji3] Emrah hocam sizin verimler ne kadar oluyor tek parti yetmez mi?
O zaman sizin bölge hakediyormuş 2 sefer gübreyiBen seneye ürüne göre gübre atarım yararlanacağı sene var yararlanamayacağı sene var kardeşim şubatın son haftası üre verdim 12-15 kg Nisan başı da 12-15 kg 26 can atıcam Verimler 350-600 arası full Kıraç bölge Diğer arazilerimiz az onlar taban yer 450-750 arası
Hububata uygulanan üre ve can gübrelemezlerinde İki gübreleme zamanı arasındaki gün farkı en az kaç gün olmalı? Önce üre sonra 26 can gübresi olarak yorumlayalım