nuro içimizi kararttın yaw git bi çay koy![]()
abı ensemızde ölum zaman azalıo bıraz cıddı dusununce dogru deılmı dogru bıraz iç karartma oluo
nuro içimizi kararttın yaw git bi çay koy![]()
Ayakta alkisliyorum seni benim 1 arkadas var 1 aydir esimi gormuyom diyodukızıltan başkan haklı yakında mıllet şehırde 1+1 ev alamayacak duruma gelecek şimdide alamaz aslında da baba ana köyden verıyor yoksa mıllet cartayı çektı şehırde acından ölecek ama avrad çocuk hepsı çalışıyor bırbırlerını görduklerı yok
Mahmut peki bu kızlar evdemi kalacak [emoji1]Çiftçilik evlenmeye engel olabilir bazen, mesela tarlası falan olmayan birisi köyde yaşıyorsa nasıl versinler kızı yada tarlası var durumu iyi diyelim bu seferde bazı kızlar köyde kalmak istemiyor şehirde doğalgazlı evde yaşamak istiyor![]()
Bazıları kalıyor abi kaç yaşına gelmiş hiç evlenmiyor isteyeni de varMahmut peki bu kızlar evdemi kalacak [emoji1]
Çok ilginç..Bazıları kalıyor abi kaç yaşına gelmiş hiç evlenmiyor isteyeni de var![]()
köylerdeki kızlarda modern oluyor abi galiba evlenip başkasına hizmet etmek istemiyorlarÇok ilginç..
ne yapıyor bunlar..
ne düşünüyorlar acaba..
İç dünyalarını merak ettim şimdi[emoji1]
şöyle veriyorlar kız babaya vermessen kaçarım diyor çizgiyi bozmuyor.Çiftçilik evlenmeye engel olabilir bazen, mesela tarlası falan olmayan birisi köyde yaşıyorsa nasıl versinler kızı yada tarlası var durumu iyi diyelim bu seferde bazı kızlar köyde kalmak istemiyor şehirde doğalgazlı evde yaşamak istiyor![]()