Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?
bu konu tamamen kişisel cesaretine ve hayatta amaç edindiğin sewdiğin zewk aldığın şeye bağlı. başka birinin fikriyle veya akıl vermesiyle çözebilcen bişey değil.
şunu söyemek istrerim ; ben her zaman mutlu olduğum yerde oldum, mutlu olduğum işi yapıyorum, mutlu olduğum keyif aldığım kişilerle takılırım..
enstruman, otomasyon bakımcılığını çok istedim, daha az para olmasına rağmen maddiyattan fedakarlık edip işimi değiştirdim ve sewdiğim işi yapıyorum.
çiftçilik işleri de bi şekilde oluyo, çok tarla olsa bile yine de iki işi bi arada götürebilirdim. babam müsait olursa babam yapıyo ben müsait olursam ben gidip yapıyorum.
ama şunu kesinlikle söylemeliyim; bi insanın kolunda çok sewdiği bir ALTIN BİLEZİK mutlaka olmalı. kuru tarım çiftçiliği her türlü olur, çiftçiliği de çok sewerek yapıyorum.
yani nasıl mutlu huzurlu huzurlu hissederse o şekilde yaşamalı insan. Allah a şükürler olsun bu konuda çok mutluyum tam gönlümce oluyo her şey.
yani kardeşim kafandaki soru işaretlerinin cevapları yine sende saklı, muhtaç olduğun güçte yine kendinde saklı. hayatına sen yön ver, senin hayatını başkasının yaşamasına izin verme.