kırağıda slaj almak.
MutluGöçer 07.01.2018 #23 Küçükken pancar sulamada boru değiştirken bacaklarıma batan çakıl tikenlerini, ayçiçeği tarlasında sulama borularını değiştirirken heryerimi ısıran bal arılarını unutamam
Küçükken pancar sulamada boru değiştirken bacaklarıma batan çakıl tikenlerini, ayçiçeği tarlasında sulama borularını değiştirirken heryerimi ısıran bal arılarını unutamam
Z ziyaretci66 07.01.2018 #24 Islanmış gübre temizliği- balya yükleme makinesinin bazı balyaları koparması ve balya makinesinin çoktan gitmiş olması
Islanmış gübre temizliği- balya yükleme makinesinin bazı balyaları koparması ve balya makinesinin çoktan gitmiş olması
Ülkeroğlu tarım işl. 07.01.2018 #28 Gece tarla sulamaktan nefret ederim aksine sulamalarda genelde geceye denk gelir
Akifİnanç68 07.01.2018 #31 Benim için hayvancılık işlemlerinin tamamı. En zevkliside traktör üstü işler bence.
SefaBakırcı 07.01.2018 #33 Meyvecilikte sevilmeyecek bi yanı yok sayılır ama bahçelerin otunu biçmek tam bir işkence.
Z ziyaretci33 08.01.2018 #38 ismailozmen74' Alıntı: Ben de balya taşımak birde biz mangal Kömürü yaparız onun tozunu elemek Genişletmek için tıkla ... Tozsuz bir çuval yolla aga. Çiftlik köye bir öğretmen yollamıştık, adam tayin oldu bir kg kömür getirmedi.
ismailozmen74' Alıntı: Ben de balya taşımak birde biz mangal Kömürü yaparız onun tozunu elemek Genişletmek için tıkla ... Tozsuz bir çuval yolla aga. Çiftlik köye bir öğretmen yollamıştık, adam tayin oldu bir kg kömür getirmedi.