PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçiye mazotun yarısı devletten ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkan479" data-source="post: 1061282" data-attributes="member: 73498"><p>eskiden 90 yıllarda 1 kilo bugday verip 1 litre mazot alabiliyorduk şuan diyelim mazot 2 tl oldu en az 3 kilo bugday verecez 1 litre mazot alacaz sevinelimmi üzülelimmi ??? ofis randevu sistemini bir an önce kaldırmaları da şart mısırı esnafa 670 den sattım ofisden randevu alabilseydim 740 dan satacakdım tarlada kiyle marketteki fiyat farkı dersen ayrı sorun geçen sene kuru fasulye az dendi 1800 den aldı esnaf bu sene memlekette kuru fasulye yok 2800 diyorlar 2013 de bile 3800 e kadar satmısdık yapılacak işler çok tarım sektörünün düzene sokulması gerek bu bir başlangıç olur inşallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkan479, post: 1061282, member: 73498"] eskiden 90 yıllarda 1 kilo bugday verip 1 litre mazot alabiliyorduk şuan diyelim mazot 2 tl oldu en az 3 kilo bugday verecez 1 litre mazot alacaz sevinelimmi üzülelimmi ??? ofis randevu sistemini bir an önce kaldırmaları da şart mısırı esnafa 670 den sattım ofisden randevu alabilseydim 740 dan satacakdım tarlada kiyle marketteki fiyat farkı dersen ayrı sorun geçen sene kuru fasulye az dendi 1800 den aldı esnaf bu sene memlekette kuru fasulye yok 2800 diyorlar 2013 de bile 3800 e kadar satmısdık yapılacak işler çok tarım sektörünün düzene sokulması gerek bu bir başlangıç olur inşallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçiye mazotun yarısı devletten ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt