Ynt: Çiftçiyi Kandırmak Ne Güzel...

Abi- 3-4 tane traktör bir tane kepçe ile çok zevkli olur şimdi onu çekmesi gübre dağıtma romorkları olacak ama oyun oynar gibinailyetek link=topic=82961.msg989130#msg989130 date=1427995818' Alıntı:Kış boyunca( 7 ay) ortalama 40 büyükbaş hayvanın ahır gübresini bayıra stok yapıyorum, 3 yıldır bi türlü toprakla buluşturamadım. Geçen yıl bir kısmını taşımaya çalıştım, ekim ayı geldi, yağmur yağdı v.s. yine kaldı. Bunu tarlaya dengeli bir şekilde dağıtmak imkansız, gübre dağıtılan tarlada tav varsa çiğnenmesi cabası, daha sonra işlemek işkence.
Yaz ortasında bunu istediğimiz tarlaya nakil edemiyoruz, her taraf ekilmiş, yol yok v.s. Harman ağustos 20 de son buluyor, benim başımın belası. Kısacası yalnız uğraşan bir kişinin işi değil.
Nefret ediyorum...![]()
Abi çok güldürdünnailyetek link=topic=82961.msg989142#msg989142 date=1427997185' Alıntı:Kubilay; yükleme ve nakliye maliyeti yüksek, yoksa neden olmasın.
Bu eleman; No Stress!! yazmış ön cama, gelsin bizim arka kepçe ile yüklesin ve bayırlarda damper kaldırsın bakalım. Yada 4 teker dampersizi kürekle boşaltsın,
Depresyondayım![]()
yazdırmazsa ne olayım.
Aynen mesafe uzak birde bizim yerler çok bayır oda sıkıntı olur.