Çizel Alacak Arkadaşların Dikkatine..

Ynt: çizel alacak arkadaşların dikkatine

Gökhan ÖZKAN link=topic=74117.msg881019#msg881019 date=1397683022' Alıntı:
süper olmuş.elinize sağlık.
merdanenin aralarına taş alır.oralara demir kaynatsanız iyi olur
merdane düz şekilde kaynaklı değil disk tiller gibi kavisli fakat boru düz biçimde döndüğü için sarhoş şekilde çalışıyor bir sağa bir sola yatıyor taş alabileceğini düşünmüyoruz

eve teslim (adana sarıçam) veya yakın bi yerede olur 9 veya 11 li kaçlira olur merdanesiz ben bi tane almak isterim

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler 25.04.2014 itibari ile satış teklifimi geri çekiyorum.fiyatlar artık geçersizdir.

yoğun ilgiden dolayı abi trakkülüpe bayinin bile altında fiyat verdik malzeme yetiştiremiyoruz

mf185 link=topic=74117.msg884198#msg884198 date=1398487829' Alıntı:
yoğun ilgiden dolayı abi trakkülüpe bayinin bile altında fiyat verdik malzeme yetiştiremiyoruz
tek sen yoğun ol para kazan.Trakkulup ucuz alamadığına değil ,senin kazandığına sevinir.İşlerin kolay gelsin

mf185 link=topic=74117.msg884359#msg884359 date=1398539678' Alıntı:
bırak abi allahını seversen 1 tane alan olmadı zuha-*-s
müslüman mahallesinde salyangoz satma gibi.kışın ortasında çizeli napalım ;D ama niyeti olanlar vardı.hatta benim çevremdede 3-5 kişi var.ama zamanı değil :D

mf185 link=topic=74117.msg884359#msg884359 date=1398539678' Alıntı:
bırak abi allahını seversen 1 tane alan olmadı zuha-*-s
Burada muhabbet iyi dönüyorda , para işi zor dönüyor.
Benimde ilaç makinam satılıktı , 3 ayda zor sattım :)
Ama ileride buradaki gençler işin başına geçecekler , çiftçiler interneti daha yeni yeni keşfediyorlar.
O zaman güzel alış verişler dönecek tahmin ediyorum.

ufukk link=topic=74117.msg884389#msg884389 date=1398548664' Alıntı:
Ama ileride buradaki gençler işin başına geçecekler , çiftçiler interneti daha yeni yeni keşfediyorlar.

interneti kullansa çiftçilerimiz hem degerınde malı edınecek hemde arada ki esnafı zengın etmeyecekler

ufukk link=topic=74117.msg884389#msg884389 date=1398548664' Alıntı:
Sadece Alışveriş İçin Değil Abi, Heryönden İleride Güzel Bir Platform Olucak Bence... Daha Tanışmayan Kişiler Var, Tanısıp da Isınamayan Kişler Var...

Sayın Nasıf bey önceliklehayırlı işler diliyorum. ben çiftçi babanın bir evladı olup memur olarak doğuda görev yapıyorum. memleket karaman babamda uzun süredir bu çizel (bizde patlatma denir) alacam deyip duruyordu. muhtemelen yaza izine gelecem ve yanına uğrayıp bi çayını içecem inşallah bir alışveriş yaparız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun saygılar.

Gökhan ÖZKAN link=topic=74117.msg884387#msg884387 date=1398546819' Alıntı:
müslüman mahallesinde salyangoz satma gibi.kışın ortasında çizeli napalım ;D ama niyeti olanlar vardı.hatta benim çevremdede 3-5 kişi var.ama zamanı değil :D
5.aydayız hangi kış bu hem bu sene kışı gören kim neyse sağlık olsun gerçekten ihtiyacı olanların bu fiyatları kaçırmayacağını düşünmüştüm.bi yemek kaybettik trakkülüp sağolsun.

abi bence acele etmeyin.... genelde harman sonu alınır böyle aletler (bizim buralarda öyle)... acıkcası biz bile harman sonunu bekliyoz...

tavaslı_okan link=topic=74117.msg885760#msg885760 date=1398884254' Alıntı:
abi bence acele etmeyin.... genelde harman sonu alınır böyle aletler (bizim buralarda öyle)... acıkcası biz bile harman sonunu bekliyoz...
aynen bende beklemedeyim kısmet artık

Fiyatlar cok güzel, bende konuyu takip ediyordum, benim de 11li merdaneli ihtiyacim var lakin u kapama sase bize uymuyor, yazin kurakta calisirken gerdirince birlesim kaynaklari aralaniyor. 7li de az, 9lu ve 11 li sasede daha cok karsilastik bu sorunla. 3 sira cizelde cok nadir olsada yine kaynak catlatma sorunu var. Denediklerimiz icinde (dogsan, turkaysan, aysan, hayrabolu usta yapilari u kapama saseler) en saglami x marka yuvarlak koseli profil cikti.

arkadaşlar madem niyetimiz vardı ama zamanı değil diyorsunuz onada eyvallah teklifi çekmiyorum ama donduruyorum temmuz ayı gibi malzeme maliyetlerinde her hangi bir yükselme söz konusu olmazsa aynı fiyatlar,olursa şayet fiyatları güncelleyip satış teklifi açacağım.ihiyacı olan arkadaşların dikkatine.

mf185 link=topic=74117.msg886868#msg886868 date=1399103091' Alıntı:
arkadaşlar madem niyetimiz vardı ama zamanı değil diyorsunuz onada eyvallah teklifi çekmiyorum ama donduruyorum temmuz ayı gibi malzeme maliyetlerinde her hangi bir yükselme söz konusu olmazsa aynı fiyatlar,olursa şayet fiyatları güncelleyip satış teklifi açacağım.ihiyacı olan arkadaşların dikkatine.
ok-*-s

arkadaşlar fiyatları güncelleyerek yeniden fiyat teklifi veriyorum 7 li çizel 1600 tl 9 lu çizel 2100 tl tesviye küreği 750 tl ihtiyacı olan arkadaşlar 0544 390 85 10 yada 0332 248 248 0 nolu telefondan iletişime geçebilirler.fiyatlar yükseldi farkındayım ama elimde olan bi durum değil ama trakkülüp için bi güzellik yapıp 7 li veya 9 lu çizel alan arkadaş eğer isterse tesviye küreğini 500 tl ye alabilir.tesviye küreği tek alınırsa fiyat 750 tl.