ÇKS - KREDİ İLİŞKİSİ

Arkadaşlar ziraat bankasında kredi limitini yükselten tarla bitkileri hangileridir? Bu konuda bi kaynak varmıdır acaba [emoji848]

Kredi kulanacaksaniz domates sarmısak patates pancar olarak yazdırın desteği hububattan düşük ama getirisi yüksek olarak göründüğünden daha kolaylaşıyor
Burada kayısı bahçesine daha olumlu bakılıyor 10 dönüm olsa 100bin rahat çekersin

Bildiğim kadarıyla kredi limitini çks tek başına etkilemiyor bunun yanında vergi levhanız varsa banka puanınız yüksek ise bide ipotek verdiğiniz taşınmaz değeri yüksek ise kredi limitiniz o kadar yüksek olur
70.000 m2 (70 dönüm ) buğday için ne kadar işletme kredisi çıkar. İpotek verdigimiz tasınmaz değerin 150 bin varsayarsak.

Babamın benden daha fazla çks si var geçen sene ikimizde kredi çektik Benim çoğunluğu ayçiçekti babamın buğdaydı bana babamdan daha fazla kredi çıktı buğdaya göre ayçiçeğine daha fazla kredi veriliyormuş

Bankacılık işlemlerinde Banka çalışanların kredi kullandıracakları müşterilerinin Demografik yapısını da değerlendirmelerinde ; '' Yaş ilerledikçe Kredi limiti düşer, Kredi için tanzim edilen Sigorta hizmet bedelleri yükselir.'' yordamını sürdürürler. Genç Çiftçi, memur, işçi esnaf vb. şahısların Kredi limitleri bu yüzden biraz yüksektir.

Bankacılık işlemlerinde Banka çalışanların kredi kullandıracakları müşterilerinin Demografik yapısını da değerlendirmelerinde ; '' Yaş ilerledikçe Kredi limiti düşer, Kredi için tanzim edilen Sigorta hizmet bedelleri yükselir.'' yordamını sürdürürler. Genç Çiftçi, memur, işçi esnaf vb. şahısların Kredi limitleri bu yüzden biraz yüksektir.
Abi bu aralar tüketici kredisi biraz daha uygun gibi sanki yanlişmı dusunuyorum