Yusuf bunlar çok yakışıklı yaw... pehhhhh
Abi tucano 320 siparişi verildi inşallah bu sene takim halinde çalışacağızGüzel paylaşım, JD çok demode kalmış bu fotoğraflar içinde.![]()
Nail Abi; bizim buraya erzurum kadar kar yağsa ne videolar çekerim ben yusuf abi göz değer diye çikarmıyoSendeki de yakışıklıdır, 2 kare fotoğrafını çekde bizde yorumlayalım.
Nail Abi; bizim buraya erzurum kadar kar yağsa ne videolar çekerim ben yusuf abi göz değer diye çikarmıyo ��
Abi tucano 320 siparişi verildi inşallah bu sene takim halinde çalışacağız [emoji3]
Sendeki de yakışıklıdır, 2 kare fotoğrafını çekde bizde yorumlayalım.
Saolasin gardaşım adaşım ne yapacağını bilir o saçları değirmende ağartmadıEline sağlık gardaşım güzel kareler maşallah Claasa da
Yalnız o adaşına dikkat et o claası mahveder valla [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION]
Sezonun ortasında geldi nerdeyse 400 saatte kapattik kontağı yeni sezonda inşallah daha fazla fotoğraf gelecekGüzel paylaşım Yusuf. Axos çok yoğun çalışmış. Yeni sezonda da bol bol fotoğraflar bekliyoruz...
Kardesim bizim kayseri esnaflari icinde aksoylar ve mehmetler tarim ikisinin uzerine yoktur servisimiz selahattin ustaya gelince babamin en yakin arkadasi elinde buyudum bu zamana kadar isciliginden ve ustaligindan hicbir zaman odun vermedi Aksoy kardeslerde bu adamin ustaligini ve isine olan ahlakini bildigi icin bu yolda beraber yurumeyi tercih ettiler Şuanda 100 traktor oldu diye biliyorum olmadiysada yaklasmistirGüzel paylaşım abi, allah tekerine, pulluğuna taş değdirmesin bu canavarlar ile hayırlı bol bereketli harman görmeyi nasip etsin.
Şuan Kayseri'de 20 - 25 Adet Claas oldu sanırım, Claas Arion 410 var bizim bölgemizde allah için çamurun içinde 5/12 ünlü ile vızır vızır gidip geliyor ama 1-2 defa sürmekte nasip oldu, benim deutz gibi yükü sırtına vurunca hırçın bi kalkışı yok geldi bana belkide alman traktörlerinin genetiği budur![]()
Eğer ki Selahattin usta, Tümosan servislerinin yaptığı gibi AKsoyları rezil etmezse, dediydi dersin abi 5 Yıl içinde Kayseri'de Claas sayısı 350-400'leri görür ha burdan claas'ın çok başarılı olduğunu direk olarak söyleyemem ama aile dostumuz rahmetlik sait amcanın çocuklarının pazarlama konusunda tam bir Profesyonel olduğu gerçeği birkez daha ortaya çıkar.
Yıl 1999
80-66 tek çeker 70-66 çiftçeker almışız o zamanın parası ile 19 milyar para vermişiz, nur içinde yatsın sait amca daha 2 ay olmamış, hem ziyarete gelmiş hemde eski iveco kamyonlarının üzerinde o zamanların fiatin afilli modeli olan gambur fiat diye tabir ettiğimiz L95'i kapımıza getirmiş biliyor ya alacak gücümüzün olmasını dedemin sevmediği kişilerin o zamanların diğer gözdesi olan MF 285'liğe bindiğini allem etti gallem etti 80-66'yı aldı üste 3.5 milyar alıp L95'yi kapıya indirdi![]()
Yıl 2014
Tüm işleri devraldığım zamanlareskiden gelen New holland alışkanlığı ile bayide t5050'nin pazarlığı bitip, birde orhan abinin çayını içelim deyipte gittiğim Aksoylar bayi çocukluktan hatırlıyorum ya pazarlama stratejilerini ne ara 2 bardak çay içtim, ne ara hayatımda hiç oturmadığım tümosanın içine binip 8195'i aldığımı hatırlamıyorum bile abi
2 senedir canıma okuyan Tümosan yüzünden Claas Arion 430 serisini yozgata asker arkadaşımı ziyaret maksatlı gittiğimde orda inceledim burda incelemeden almaktan korktuğumdan yoksa şuan T6.160 AC yerine ARiON 430'a biniyor olurdum kesin
![]()
Benzer Konular | |||
---|---|---|---|
![]() |
Claas Axos 330cx | 7 | 2K |
![]() |
Claas AxOs 330cx "Jaguar" [emoji6] | 14 | 3K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX & BADILLI KOBRA | 26 | 6K |
![]() |
Claas Axos 330cx & çelikel 10m3 | 15 | 4K |
![]() |
Claas axos 330cx | 6 | 2K |
![]() |
CLAAS AXOS 330cx | 8 | 2K |
![]() |
Claas Axos 330cx fimaks sıra bağımsız | 5 | 2K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX (4/16 PULLUK) | 2 | 3K |
I | Traktörümüzü teslim aldık. Claas Axos 330cx | 43 | 10K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX | 6 | 4K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX 13 LÜ KÜLTİVATÖR İLE TARLA SÜRÜMÜ | 11 | 4K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX & AXOS 320C YOLDA | 6 | 3K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX GÜBRE ATIMI | 6 | 4K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX & 320CX | 4 | 3K |
![]() |
CLAAS AXOS 330CX 5/16 DÖNERLİ PULLUK | 34 | 14K |