CLAAS JAGUAR 900 / BURSA

arkadaşlar merhaba geçen akşam aklıma çok takılması sebebiyle claas jaguardan türkiyede varmı sorusunu araştırırken ne ile karşılaştığımı tahmin edemessiniz öyle bir makine buldumki ayağımın altında olduğunu öğrendiğim an bayılacaktım :D şu alet bize yakın biyerde ama bir bulabilsem sadece jaguarla kalmamış krone bigpack balya makinasıda var kimbilir neler neler var.. ahh ah :D

ALINTIDIR

Ynt: CLAAS JAGUAR 900 / BURSA

tokmakcı link=topic=33969.msg290513#msg290513 date=1282253623' Alıntı:
süper bişey bu ya
paylaşım için tşk.

güzelliğini hiç düşünmüyorum bile kendi yaşadığın ortamda bulunduğunu burda jaguar bile var beya demenin gururunu bi düşün :D

mythburax link=topic=33969.msg290522#msg290522 date=1282254768' Alıntı:
güzelliğini hiç düşünmüyorum bile kendi yaşadığın ortamda bulunduğunu burda jaguar bile var beya demenin gururunu bi düşün :D

ona zaten diyecek yok ama bi laf vadır..[glow=red,2,300] OLMECEK İŞE AMİN DEME [/glow]
bizimkide böle oluo onun için hayali yeter ;D ;D

Güzel paylaşım. Fakat fotoğraflar sitemizede üye olan Abdullah arkadaşımıza ait. Bu fotoğraflar Bursa Karacabey ' deki TİGEM çiftliğinde çekildi. CLAAS ' ın Green Eye serisinden ülkemizde bolca mevcut. Saray Çiftliğinde var. TİGEM çiftliklerinde 2-3 tane var. Çatalca ' da bir adet var. Yine Çatalca ' da yeni 900 serisinden var. Tekirdağ ' da Aksa çiftliğinde yine bir yeni 900 serisi var. Aşağı yukarı 10 adet civarı ülkemizde kullanılmakta.

erkan kardeşim adresi söylemen iyi oldu ama içeri dalamayız görmek için herhalde :D bu arada sanada ulaşmaya çalışıyorum görüşelim bir ara.