https://www.youtube.com/watch?v=GGfJ6XIikBE
DuSTeRo 12.05.2016 #3 Etiket için teşekkürler Ercan bey Mantığıma yatmadı hiç etkilenmedim o koca makina sıkışıyorsa vay haline
Etiket için teşekkürler Ercan bey Mantığıma yatmadı hiç etkilenmedim o koca makina sıkışıyorsa vay haline
Ercan AYKUŞ 12.05.2016 #4 DuSTeRo' Alıntı: Etiket için teşekkürler Ercan bey Mantığıma yatmadı hiç etkilenmedim o koca makina sıkışıyorsa vay haline Genişletmek için tıkla ... Bizde biçer konusu yok sizden birikim yapıyoruz Süleyman bey
DuSTeRo' Alıntı: Etiket için teşekkürler Ercan bey Mantığıma yatmadı hiç etkilenmedim o koca makina sıkışıyorsa vay haline Genişletmek için tıkla ... Bizde biçer konusu yok sizden birikim yapıyoruz Süleyman bey
DuSTeRo 12.05.2016 #5 Ercan AYKUŞ' Alıntı: Bizde biçer konusu yok sizden birikim yapıyoruz Süleyman bey Genişletmek için tıkla ... Rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum Ercan bey
Ercan AYKUŞ' Alıntı: Bizde biçer konusu yok sizden birikim yapıyoruz Süleyman bey Genişletmek için tıkla ... Rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum Ercan bey