CLAAS XERION DLG-ÖÇP Tarım ve Teknolojileri Fuarı 2011 Tekirdağ Karaevli' de..!!

Arkadaşlar bugün başlamış olan ve hafta sonuna kadar sürecek olan DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı 2011' de CLAAS Xerion 3800 sergilenmektedir. Fuara gitmeyi düşünen, düşünmeyen ve bunu duyduktan sonra düşünmeye başlayan arkadaşlara duyrulur. Kaçırılmayacak bir şey....;) Bugün Berk arkadaşımız fuarı ziyaret etmiş. Bende en kısa zamanda ziyaret edeceğim...;)

DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı 2011
21-24 Temmuz 2011

Tekirdağ - Karaevli Köyü

http://www.tarimtekgunleri.com

Ynt: CLAAS XERION DLG-ÖÇP Tarım ve Teknolojileri Fuarı 2011 Tekirdağ Karaevli' de..!!

Çok gitmek isterdim ama çok çok uzak sen den bol bol foto ve video bekliyorum artık erkan abi :) Hele ki Xerion u :D unutma :D

Ynt: CLAAS XERION DLG-ÖÇP Tarım ve Teknolojileri Fuarı 2011 Tekirdağ Karaevli' de..!!

Erkan abi fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Trakkulupte ilk defa XERİON 'Alıntılar' bölümünde değil 'Çekimler' kısmında yayınlanacak bence bu kadarcık çok önemli.

Erkan abi zorla binmiş Xerion ' a bizim için :D Hadi Erkan abi bekletme bizi bu kadar :D

<<B.Özyurt>> link=topic=45434.msg429547#msg429547 date=1311972977' Alıntı:
Erkan abi zorla binmiş Xerion ' a bizim için :D Hadi Erkan abi bekletme bizi bu kadar :D

İşten güçten paylaşıma vakit bulamıyorum. En kısa zamanda paylaşacağım...;)