Class Arion 540 fiyat bilgilendirmesi için YARDIM ????

Arkadaşlar bugün bir arion 540 alsam kaça alırım ve bana ne getirisi olur .

Not : geçen johndeere 6430 premium + tls sordum bana 76000 euro dediler buda kıyaslaması.Ayrıca yakıt benim için gayet önemli bir etkendir baştan söyleyeyim.Ona göre görüşlerini bildiriniz.

Ynt: Class Arion 540 fiyat bilgilendirmesi için YARDIM ????

ayrıca 6 silindirli bir traktörün gücü 4 silindirde bu nasıl bir durum teşkil eder ?

CLAAS ARION 540 ' ı aşağı yukarı 6430 ' un fiyatına alırsınız. Konfor olarak bana göre daha konforlu ve kullanışlı. Şanzıman olarakta daha kullanışlı. Yakıt olarakta 4 silindir olması ile 6 silindir bir traktöre göre çok daha ekonomik olacaktır. Bunlar kanıtlanmış şeyler. Hatta bu akşam bir vidyo paylaşmayı düşünüyordum. 3 adet aşağı yukarı aynı güçlerde 4 ve 6 silindir CLAAS traktörler test ediliyor. En ekonomik 4 silindir olan çıkıyor. O yüzden çekinmenize gerek yok. Şuan için ARION ' un yeni serileri yurt dışında satışa sunulmaya başlandı. 2013 ' te TR ' yede yeni modelleri gelecek. Şuanki ARION serileri ekonomik olarak alınabilir diye düşünüyorum. O yüzden hızlı davranıp elde mevcutken almanızı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız...;)

fiyatı nekadar olabilirki yapılcanlarda gördüm sahibindende ama o da eski bir ilan tarihiydi ayrıca bizim burda da fiyatlar değişir diye düşünüyorum.Siz kaç senedir class kullanıyorsunuz şuana kadar önemli bir sorunla karşılaştınızmı acaba ?

trakyalı17 link=topic=60363.msg657603#msg657603 date=1354564579' Alıntı:
fiyatı nekadar olabilirki yapılcanlarda gördüm sahibindende ama o da eski bir ilan tarihiydi ayrıca bizim burda da fiyatlar değişir diye düşünüyorum.Siz kaç senedir class kullanıyorsunuz şuana kadar önemli bir sorunla karşılaştınızmı acaba ?

Sahibindendeki ilandaki rakam kadardır. Zaten onlar ilanları sürekli takip ediyorlar. Fark olursa düzenliyorlar. Hatta o ilandan aşağıda alabilirsiniz. Dediğim gibi yeni modelleri gelecek. O yüzden fiyatını düşük alabilirsiniz. İlanlardaki liste fiyatı oluyor ve tüm bayilerde aynı. Pazarlıkla gerisi bayi ve alıcı arasında kalıyor. Biz 5 senedir kullanıyoruz. Şubat ' ta 6 sene olacak. Bir problem yaşamadık. Son derecede memnunuz. Servisi bile gerçekten sorunsuz traktörler diyor...

yardımlarından ötürü teşekkür ederim kardeşim . Yakıt ne durumda sizde sizinki 110 hp sanırsam.

trakyalı17 link=topic=60363.msg657616#msg657616 date=1354565411' Alıntı:
yardımlarından ötürü teşekkür ederim kardeşim . Yakıt ne durumda sizde sizinki 110 hp sanırsam.

Yakıtından memnunuz. Aktarmada 1.6 - 1.8 Lt civarı diğer işlerde de 0.4 Lt ile 1 lt arası yakıyor. 105 Hp.