Merhaba, Yazılımla güç artırımı yaptıran varmı? Bir zararı olurmu? Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Merhaba, Yazılımla güç artırımı yaptıran varmı? Bir zararı olurmu? Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Merhaba, Turhal’dan Nuri ağbiden bahsediyorsun sanırım.
Sen bu motoru seviyorsun, yazılım yapanlara ulaşmak gerek artı 20 hp süper olur çokda bi maliyeti yok galiba.Merhaba, Yazılımla güç artırımı yaptıran varmı? Bir zararı olurmu? Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Sen bu motoru seviyorsun, yazılım yapanlara ulaşmak gerek artı 20 hp süper olur çokda bi maliyeti yok galiba.
Bu işler oluyor çok güzel randımanda veriyor lakin çekiş artınca tutunmada artsın diye haddinden fazla ağırlık takılıyor motora bu sebeple sıkıntılar oluyor ona dikkat etmek lazım
Tanıdığım bir abi 115c yi 145 HP yaptırdı arkasına sırabağımsız slaj makinası aldı ben kesin dağıtır dedim ama 2 yıldır hem kendine hem az da olsa piyasaya çalışıyor daha tık yok bakalım daha ne kadar gidecekYazılımı yapanlardan çok, kullanıcılardan bilgi edinmek istedim. Herhangi bir zararı varmı diye. Hi-Lo şanzıman olsa yaptırmayı düşünmezdim. Electro Command şanzıman olduğu için yaptırmak istiyorum. T5.E.C nin şanzıman ve diferansiyel 6 serisininki onun için zararı olmaz diye düşünüyorum. E.C şanzıman vites aralıkları biraz çok fayda sağlıyacağı kanısındayım.
Uzak durulması gerek diye düşünüyorum. 10 hp güç artırırsın, işi bir saat önce bitireyim derken sezon arkayı dağıtır işten güçten olursun. Masrafı cabası.
Nasıl bir sıkıntı olmuş bu canavarda?Bende aynı düşüncedeyim bu gibi müdahaleler olunca arıza kaçınılmaz oluyor. Hangi marka olursa olsun sonuç hep aynı![]()
![]()
Nasıl bir sıkıntı olmuş bu canavarda?
Merhaba, tam olarak anlayamadım. Arıza yazılım atılması sebebiylemi olmuş?