Çörekotu ekimi hakkında yardım

Arkadaşlar çörekotu ekimi ne zaman nasıl ekim yapılır bu ürün hakkında bilgi alabileceğim birini arıyorum... uyrra*-*-

Ynt: Çörekotu ekimi hakkında yardım

2 yıl üstüste ektim 1yıl aradan sonra yine ekcem çok bi kari yok biras sıkıntılı ... ekim önümüzdeki günler içinde ekmeyi düşünüyorum -10a kadar dayanıyormuş emin deilim risk alcam. dekar a1 kg tohum yetiyo. şimdi hemen nasıl atcaz 1 kilo tohumu diyeceksin. ben dap gübresi ile karıştırıyor öyle ayarlıyom. bahara erken ekmessen baharın çok zor çıkar dar yapraklılara yabancı ot ilacı var . köy göçürenede var. ama hardal ve sirken başbelası. bi ilaç var bayagı sallıyo çorek otunu hardal ve sirkeni öldürüyo. salma sulama yaparsan ölür. 3 yagmurlama yeter. biçer döver işliyo. verim 130kilo dekardan aldım ama tahmini 300 500kiilo arası dekardan alına bilir. yerli tohum bulmalısın gerisi bugday tarımıyla aynı.
,