crımson sweet Afrika deneme

]arkadaşlar selam,

ekte afrika ' da denemesini yaptığımız karpuz crimson sweet cinsi ile ilgili resimler var . Karpuzlar çatlama yapıyor muhtmel nedenlerini sizlerden öğrenmek isteriz.

Yusuf

Ynt: crımson sweet Afrika deneme

ekleyemedım nasıl eklenıyor

YUSUFCUR link=topic=61874.msg688902#msg688902 date=1358698531' Alıntı:
ekleyemedım nasıl eklenıyor

Önce resimlerinizi; ressimnet, images, hızlıresim.. v.b. resim yükleme sitelerinden birine yükleyin, orada ki forum kodunu buraya yapıştırdınız mı resimler görünür.:)

Gündüz ve gece sıcaklık arasında fazla bir fark olup da o sebepden olabilirmi acaba? Isı ile ilgili bir olaydır diye düşünüyorum.

tohumun cinsinden ve toprak yapısından olabilir.bide catlayan karpuzlar tam olarak yetkinleşincemi yoksa ham kenmi catlıyor.bizim burda toprak olarak yerini sevdiği zaman catlama yapar derler karpuza .bide hafif şireli oluyrmu karpuzlar.

Selamlar,

Kapruzlar küçük orta boyda iken çatlama yapıyor. Daha olgunlaşmasına 1 ay gibi süre var. Ancak bu dönem gece gündüz ısı farkımız fazla. Gunduz 25 -30 derece aksam 10 15 derecelere düşüyor.

ysf

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt