Damlama hortumlarina kum tikanmasi

Damlama hortumlarima kum geldi Bir metre normal iki metre tıkalı gibi karışık şekilde çok Yer tıkalı sağlıklı Bir şekilde açabilirmiyim açılmazsa yamurlama ile üstten sulamayi dusunuyom.

Geçmiş olsun. Filtre yok muydu hemşerim?
O mevzu filmin en heyecanlı yeri diyebilirim.
İlk sularda küçük bir filtre vardı.
İki sulama yaptım.
Sonra sinir komşu yoncayi senin borudan anlayayım dedi Tamam dedim ben tabi tarlaya uğramadım başka biride gel filtreyi al Buda filtresiz geri tak filtre tarlanın ortalarda bende dolasmadan çalıştırdım uçlara baktım tas gibi sonra bi dolaştım filtre yok [emoji16]

O mevzu filmin en heyecanlı yeri diyebilirim.
İlk sularda küçük bir filtre vardı.
İki sulama yaptım.
Sonra sinir komşu yoncayi senin borudan anlayayım dedi Tamam dedim ben tabi tarlaya uğramadım başka biride gel filtreyi al Buda filtresiz geri tak filtre tarlanın ortalarda bende dolasmadan çalıştırdım uçlara baktım tas gibi sonra bi dolaştım filtre yok [emoji16]
[/QUOTE Hortumların ucunun düğümünü çözüp kumları akıtmayı denemişsindir tahminim?

Bu sene hibe çıkarsa 400 dönüm damlama yapacam, öncesen dikkat etmwm gereken bi şey var mı, satın almadan kurulumuna nelere dikkat etmem gerekiyor, hangi marka tercih etmeliyim şimdiden teşekkürler