Busene benimde kuyu cökme yapti kum gelmis damlamalarin sonlardan 10 15 mt yerleri tikanmisti bende hep deldim tekrardanDamlama hortumlarima kum geldi Bir metre normal iki metre tıkalı gibi karışık şekilde çok Yer tıkalı sağlıklı Bir şekilde açabilirmiyim açılmazsa yamurlama ile üstten sulamayi dusunuyom.
Cemal usta delince kontrolsüz akiyo benim tarla eğimli eşit damlamiyo eğimli yerde delince.Busene benimde kuyu cökme yapti kum gelmis damlamalarin sonlardan 10 15 mt yerleri tikanmisti bende hep deldim tekrardan
O mevzu filmin en heyecanlı yeri diyebilirim.Geçmiş olsun. Filtre yok muydu hemşerim?
O mevzu filmin en heyecanlı yeri diyebilirim.
İlk sularda küçük bir filtre vardı.
İki sulama yaptım.
Sonra sinir komşu yoncayi senin borudan anlayayım dedi Tamam dedim ben tabi tarlaya uğramadım başka biride gel filtreyi al Buda filtresiz geri tak filtre tarlanın ortalarda bende dolasmadan çalıştırdım uçlara baktım tas gibi sonra bi dolaştım filtre yok [emoji16]
[/QUOTE Hortumların ucunun düğümünü çözüp kumları akıtmayı denemişsindir tahminim?
Onun bi ilacı var.asit sanırım onu kullanınca kumu çözüyor dşye biliyorumDamlama hortumlarima kum geldi Bir metre normal iki metre tıkalı gibi karışık şekilde çok Yer tıkalı sağlıklı Bir şekilde açabilirmiyim açılmazsa yamurlama ile üstten sulamayi dusunuyom.
Nitrik asit kullanılıyor diye biliyorum benOnun bi ilacı var.asit sanırım onu kullanınca kumu çözüyor dşye biliyorum
Ustam nitrik asit kumu eritmiyor.Nitrik asit kullanılıyor diye biliyorum ben