dedemin ford macır mı öle bişey demişti markasını ama bi bakın süper bişey

Ynt: dedemin ford macır mı öle bişey demişti markasını ama bi bakın süper bişey

ozkan723 link=topic=24737.msg202314#msg202314 date=1249512117' Alıntı:
walla birader bu motoru internete satılık die koy 1 saat içinde satılır !
satılır ama dedemde beni ömür boyu satılıga çıkarır keser atar biyere dedigim gibi canı oglı gibi seviyor onu saatıgın an git bizim barajın en derin yerine at kendini

fordson major dizel olması lazım .bizim bursa bir kişide varsı 6 silindir ford motorlu,bayada sü-ratliydi

nhmf link=topic=24737.msg202359#msg202359 date=1249554927' Alıntı:
fordson major dizel olması lazım .bizim bursa bir kişide varsı 6 silindir ford motorlu,bayada sü-ratliydi
eet dizelde bu okadar süratli degil

satmsanızda iyi bi bakım yaptırırsanız çok güzel olur

evet arkadaşlar ford major değil,fordson major ,yalnız neden kırmızıya boyamışlar merak ettim ,rengi mavi olması lazım ,1960--1970 yıllarının güçlü traktörleri

samsunbafra link=topic=24737.msg210759#msg210759 date=1251784596' Alıntı:
evet arkadaşlar ford major değil,fordson major ,yalnız neden kırmızıya boyamışlar merak ettim ,rengi mavi olması lazım ,1960--1970 yıllarının güçlü traktörleri
o mavi miydi bilmiyorumda turuncu renge boynamış haliyle dışarda kaldıgı için boya atıyor altan dedigin gibi mavi renk çıkıyor