Uzun zamandır bakım görmeyen traktörüme birden bakım yaptırdım. İnşallah bünyesi kaldırır 😀
Mert Eren 23.12.2016 #1 Uzun zamandır bakım görmeyen traktörüme birden bakım yaptırdım. İnşallah bünyesi kaldırır
keltaşlı 23.12.2016 #4 Küçük tekerlekli seri bu, orta kol 4 delikli. Çok iyi iş çikariyor bunlar. Her türlü tadilatı kaldırır.
Küçük tekerlekli seri bu, orta kol 4 delikli. Çok iyi iş çikariyor bunlar. Her türlü tadilatı kaldırır.
Mert Eren 23.12.2016 #5 Tekerlekler aslında büyüktü ama değiştirdik. Arka jantların kenarları dağılmıştı. Bu jantlar da lastiklerle beraber denk gelince aldık.
Tekerlekler aslında büyüktü ama değiştirdik. Arka jantların kenarları dağılmıştı. Bu jantlar da lastiklerle beraber denk gelince aldık.
keltaşlı 24.12.2016 #6 İki farkli lastiği ayni traktörde kullanmiş biri olarak iyi-kötü kıyaslamasını yapabilir misin?
Mert Eren 24.12.2016 #7 Küçük lastik varken motor daha rahat yürüyor. Ama lastik değiştirirken tabanı geniş tutmak daha iyi diye düşünüyorum
Küçük lastik varken motor daha rahat yürüyor. Ama lastik değiştirirken tabanı geniş tutmak daha iyi diye düşünüyorum