demekki her markada bölünme oluyormuş

Ynt: demekki her markada bölünme oluyormuş

Traktorün sağlam yeri kalmamış birde az hasarlı yazmışlar.Acaba çok hasarli olsa nasıl birşey olur :D

bu kazadan dolayı bölünmüş birde tarlada calışırken bölünen vardı tarlada bölünen jd ben hiç görmedim

samet denk link=topic=74747.msg880162#msg880162 date=1397547829' Alıntı:
bu kazadan dolayı bölünmüş birde tarlada calışırken bölünen vardı tarlada bölünen jd ben hiç görmedim
kazadan bölündüğünü sanmam eazik vuruk yeri yok yolda zıplamıştır yada önüne başka motor takmışlardır koparmıştır

bu makineyi araştırdım nevşehir bayisi atıf otomotivden çık ma hızlı giderken duvara çarpmış makine ortadanda 2 ye ayrılmamış kaza sonuçta.isteyen sorabilir :)

Kırılmış ama bölünmemiş.

'Yenildik ama ezikmedik' var ya, onun gibi.

Hala 4 tekerin üzerinde kalmayı başarmış. Yere vermemiş gövdesini. Yıkılmamış. Yorgun ama mağrur.

Hint üretimi olmasına rağmen helal John Deere ' ye.

Bu arada benim için 'gerçek John Deere' sayılan şaseli Alman üretimler için 'bölünmez' iddiası hala geçerliliğini koruyor.

(Ne marka fanatikliği yaptım ama :) :) :) )

aslan26 link=topic=74747.msg880136#msg880136 date=1397542799' Alıntı:
Traktorün saðlam yeri kalmamýþ birde az hasarlý yazmýþlar.Acaba çok hasarli olsa nasýl birþey olur :D
Aynen katılıyorum Rıdvan. Zavallının hali perişan. Sahibine çok geçmiş olsun.

JD ' ler genelde şase üzerine oturtulmuş makinelerdir.Bu onların kaabiliyetini azaltsa da bölünmeyi engeller.Hem bence traktörlerin bölünmesine garipsenecek bir durum yok.Sonuçta tunç döküm ve bir kaç tane saplama tutuyor makineleri.