Denizli bolgesinde batan süt firmalari

Iyi aksamlar arkadaşlar. Denizli bölgesinde birçok süt firmasi batti diye bilgiler aldim Aynes Yörükoğlu Cebeci.sizce bunlar dogru mu ??

Aynes bize 50 km mesafede ama ben böyle bir şey duymadım
Bize normalde 2 ay geriden ödeniyor.ama bu ay hic odenmedi. Yurt dışına ihraç edilen urunlerinde katki maddesi süt tozu falan cikmis ve geri gonderilmis. Zaten eskiden de iflas erteleme karari alinmisti.buyuk ihtimal dogru galiba

Bize normalde 2 ay geriden ödeniyor.ama bu ay hic odenmedi. Yurt dışına ihraç edilen urunlerinde katki maddesi süt tozu falan cikmis ve geri gonderilmis. Zaten eskiden de iflas erteleme karari alinmisti.buyuk ihtimal dogru galiba
Yazdıkların inşallah doğru değildir eğer böyle bir durum var ise bundan çok fazla kişi ve kuruluş etkilenir

Üretici olarak bizlere düşen en doğru iş ırk seçiminde doğru seçimi yapabilmek , süt fazlası et ihtiyacı olan ülkemizde kendimi hostein hayvan sahibi olarak yanlış yolda görüyorum, yasakta olsa bütün tohumlamaları simental yapıyorum , ama benim için sonuç yinede birkaç yıldan önce alınmaz .

Sütün miktarına değil kalitesine içeriğine göre hareket zamanı geldi de geçiyor bile, sığır ırkından, kızgınlık takibine kadar......

Daha gidecekler war Akbel, Aynes....Bunlar buzdağının görünen kısmı daha....

Sütün miktarına değil kalitesine içeriğine göre hareket zamanı geldi de geçiyor bile, sığır ırkından, kızgınlık takibine kadar......

Daha gidecekler war Akbel, Aynes....Bunlar buzdağının görünen kısmı daha....
Abi akbel geçen yıl iflas erteleme istemişti. Şuan kurtarilmaya çalışılıyor sonuç ne olur bilmem.

Iyi aksamlar arkadaşlar. Denizli bölgesinde birçok süt firmasi batti diye bilgiler aldim Aynes Yörükoğlu Cebeci.sizce bunlar dogru mu ??

Aynes bana yedi km ve ikinci iflas ertelemesi isteğinde bulundu.Denizli Haber gazetesinde yayımlandı.Allah bizlere yardımcı olsun.Bir tane süt firmasının eksilmesi demek seçeneğinin azaldığının ve elinin zayıfladığının göstergesidir.