destekleme

arkadaşlar makına desteklemeleri ne zaman belli oluyo bilgisi olan var mı?

Ynt: destekleme

Bazi ekipmanlarda problem varmis eylule sarkabilirmis bazi ekipmanlar icin bugun biri oyle dedi yalanda olabilir ama 21 agustosta acklanacak diyolardi yalan oldu

Sadece ankara mi aciklanmis ve nerden bakiyorsunuz arkadaslar il tarimin sitesindenmi tarim bakanliginin sitesindede var mi

Ali SARAÇ link=topic=58030.msg623455#msg623455 date=1345670381' Alıntı:
Sadece ankara mi aciklanmis ve nerden bakiyorsunuz arkadaslar il tarimin sitesindenmi tarim bakanliginin sitesindede var mi
ankara il tarım sitesinde var tarım bakanlığı değil il tarımların sitesinde yayınlanıyor

Arkadasim hayirli olsun oncelikle ama ben bulamadi ankara il tarimin sitesinde sana zahmet bi tam olarak aciklarmisin simdidn saol

mrts link=topic=58030.msg623516#msg623516 date=1345716050' Alıntı:
Arkadasim hayirli olsun oncelikle ama ben bulamadi ankara il tarimin sitesinde sana zahmet bi tam olarak aciklarmisin simdidn saol

http://www.ankara-tarim.gov.tr/ adreste anasayfadaki resmin altındaki yazıya tıkla.veya ismini özelden gönder ben bakiyim

kiotici link=topic=58030.msg623513#msg623513 date=1345715892' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın.bizde mibzere yazıldık ama çıkmamış.
nasip değilmiş.inşallah seneye çıkar.kafamı karıştıran bir konu bu işte torpil varmıdır sizce ?

bu arada bizim 2004 model 22 li eker-mak pistonlu mibzer satılık.gübreyi ayrı,buğdayı ayrı hortumdan atıyor.durumu tertemiz.isteyen olursa yardımcı olurum.

Az önce konya il müdürlüğünü aradım.Bir hafta veya on günden önce açıklanmaz dedi.Ankara açıklamış dedim.Hadi canım dedi resmen :S zuha-*-s Bende şaşırdım o öyle deyince.Biz daha dosya girişi yapıyoruz nasıl açıklanmış dedi kız-*sw şyt-*-sa Yine bi işler dönüyor elimizi yıkayacağız herhalde bu sene destekten :S şyt-*-sa şyt-*-sa

Bizim burada açıklanmış bu yıl avucumu yaladım gerçekten kople sağım ünitesi soğutma tankına yazılmıştım çıkmamış,sistem ilçeden 1 kişiye çıkmış.