Deutz Baureihe 06
aksazli 05.10.2012 #2 Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. harika makina bunlar.. paylaşım için teşekkürler..
1 1006 10.10.2012 #6 Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. vay canına bee mükemmel traktör bu deutz lar bu videolar deutz a olan hastalığımı dahada büüyütüyor..
Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. vay canına bee mükemmel traktör bu deutz lar bu videolar deutz a olan hastalığımı dahada büüyütüyor..
S steyr5454 10.10.2012 #7 Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. eskilerden klasik bir kısa deutz belgeseli olmuş eline sağlık güzel paylaşım deutzlar güzel motorlar
Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. eskilerden klasik bir kısa deutz belgeseli olmuş eline sağlık güzel paylaşım deutzlar güzel motorlar
A alakazem_43 10.10.2012 #8 Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. teşekkurler arkadaşlar ben ızledım neden benım böle bı deutz um yok dedım:d ve bu vıdeoyu sızlerle paylaşmak ıstedun
Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. teşekkurler arkadaşlar ben ızledım neden benım böle bı deutz um yok dedım:d ve bu vıdeoyu sızlerle paylaşmak ıstedun
A ALİ DURMUŞŞŞŞŞ 10.10.2012 #9 Ynt: deutz 6 serisi traktörleri.. güzel paylşaım. deutz yılların markası.