Deutz agrofarm 420 4lu 14

Bence normal yakıtı vede 5 li pulluk motoru biraz zorlayabilir 4lüyü çok rahat çekiyor motorda daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum

Kolay gelsin çok yakıyo diyenlere bakma arkandaki pulluk, pullukçuk değil.
verdiğin gaza bakılısa kaplumbağa 4 low da (yarımda) gidiyosun. hassasiyet yerine gelmemiş gibi.

Dönümüne 1'6 litre yakmış. Hiçbir şey değil. 2 lt aZ yakan çift çeker varmı ki. Ama şu da var ki pulluklar ufak ve zorlanmadan gidiyor. O daha çok azaltmış yakıtı. 2 lt olarak hesapla sen onu. 5 li 14 te.
Bizde 100 beygir motor anca 4 lü 14 ü zor götürür. Toprağınızım kıymetini bilin.
5 li 14 u de denedik zorlamadan cekiyo 1 de hafif zorlaniyo ama 4 takviyede cekiyo bide daha ayar yapilmadi motora

iyi yakmış daha ne yakacak bu motor ben dekarda 1 lt yakıyor diyenleri çok gördüm gazı verdin mi 3 litreyi de geçiyor. güzel video olmuş kardeşim yaakıtta çok iyi bence