Ynt: deutz agrolux 50 almayı düşünüyorum ama karar veremedim nh 55 56 alsam diyorum
BALLICALI link=topic=44394.msg415122#msg415122 date=1307819611' Alıntı:
traktör almayı düşünen arkadaş sana tavsiyem eğer ki 50 hp düşünüyor isen deutz agrolux 50 al nh nin tt50 den daha ucuz dur eğerki 55hp düşünüyor isen ozaman da agrolux 60 al oda nh nin 55 -56 sından daha ucuz ve özellikli bak bnde agrolux 60 var 55hp turbo da var bnim traktörüm tt50 ile aynı yakyo ve bndeki 4dw nh ciler diyoki intercol var çekişte bi avantaj sağlamaz sana. sadece soğutma sistemi ile ilgili bir özellik deutz zaten her bakımdan mükemmel
ve ayrıca same deutz fahr traktörleri en az arıza veren traktörlerdir bunu da herkes bilsin bn burda nhlerin arızalarını anlatmaya kalksam zaman yetmez...
ben sadece 55 56yla deutzun 50 liğini karşılaştırdırm 60 lığı 55 56 dan iyidir beyki ama intercoolun ne oldunu bilmeden atıyorsun
((Intercooler kullanılmasıyla egzoz gazı çıkışı iyileştirildiği gibi, motor verimi artar ve turbo ' dan geçirilmiş hava motora girmeden önce soğutulduğu için ısıl gerilimler düşürülerek yukarıda belirtilen faydalar sağlanmış olur. )) alıntı.. -----ve 4 5 hp güç artar..
senin yorumlarının hepsini okudum çoğunda same ve ve dutzuyu övüyosun sen sadece dutzunun kral oldunu düşünüyorsun ve nhyi vs. başka markaları kötülüyosun fanatklik yapmaya gerek yok deutzuda iyi nhde samede erkuntta vs. hepsinin birbirnden güzel + ları var kmisi az yakar az çeker kmisi konforlu çok yakar az yakar vs. vs.. bizi çekemeyen anten taksın bukadar diyorum ve nhyide kötüleyp durma alan memnun satan memnun sanamı kalmış nhyi kötülemek ..
buna nerden kanaat getrdn en az arıza verenlerdnmiş nereden biliyosun az arıza veren traktör olduğunu hayatında kaç tane deutzu kullandın ..
nhyi arızası çok demişn ben 2 senedr kullanıyorm td65 i bu zamana kadar hiç arıza vermedi yağına suyuna baktık üstelk ben çok hor kullandım kızdımmı setten sete vururdum traktörü bu zamana kadar tek bi şey oldu o da levyenin altta bağlantısı var vidası gevşemiş yerinden çıkmış tarlada kendimiz vidayı takıverdk bi tanıdığımdada aynı sorun oldu servisi çağırmışlar 15 dk da tarlaya gelip yapmışlar.. uyrra*-*- noo*-*-