deutz agrolux 70 birkaç iyi foto kar üzerinde

Ynt: deutz agrolux 70 birkaç iyi foto kar üzerinde

paylaşım için teşekkürler deutz acayip çıkmış valla tip var motorda.. deutz a yeşil yakışıyor yaww..

sende sağol tabiki yeşil ovaların bağrında yeşil traktör doğayı tamamlar allah herkese nasip etsin en baştada sana

valla çok güzel çıkmış allah kaza bela göstermesin . yenimi aldınız fiyat nadir?

paylaşım için tşkler güzel motor da biraz daha fazla agır olsa daha süper olurdu die dusunuyorum

eline sağlık. erzurum güzel memlekettir. motorun güzel bir makina hayırlısıyla kullanmanı dilerim

herkese teşekkür ederim
kabin orjinal fabrika çıkışı dağcılar pulluk konusunuda araştırıyorum büyük ihtimal 4 lü 11 numara kullanacağım

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=37891.msg322565#msg322565 date=1294588998' Alıntı:
sende sağol tabiki yeşil ovaların bağrında yeşil traktör doğayı tamamlar allah herkese nasip etsin en baştada sana
aminn.kardeş inşallah oda olur...

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=37891.msg322612#msg322612 date=1294592704' Alıntı:
herkese teşekkür ederim
kabin orjinal fabrika çıkışı dağcılar pulluk konusunuda araştırıyorum büyük ihtimal 4 lü 11 numara kullanacağım
topragınız nasil bilmiyorum ama bn 266 gold a 4 lu 12 num. takıyorum rahat gidiyor bnce 12 numara bu tarktore hic gelir yinede sen bilirsin :)

bizim buralar pek birbirine yakın toprak değil yani bazı yerler var 5 li 12 numara atarsın bazı yerler var aynı yoprağa 3 lü 10 numara bile zorlanır o yüzden ben ortada bir numara olsun dedim inşallah yanılmam bakalım